Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest Spamerka Ciotek

Polecane posty

Gość gość
O a tu fiołki,stokrotki i kupa.Cześć mucho śmierdzielu.:-D Atak zmasowany poranny.:-D

Gość gość
dlatego niszczycie wszytkie tematy innych dziewczyn? :O jak już pomysłu zabrakło na hejty to zaczęłyście pisać na tematach innych wiedząc że je zaspamuja, albo dałyście sobie tym samym pretekst do ich spamowania.

Gość gość
Przyjacielu in spe,zawodzisz.Tobie się wydaje że wszystkimi targa zazdrość o rzeczone ciotki.Bo z kimś nie piszą,bo kogoś odrzuciły,bo to,bo tamto.I do głowy Ci nie przyjdzie że są ludzie dla których owe panie to żadna konkurencja(z różnych powodów) i że chodzi tu jedynie o wskazanie obłudy tych osób.Czy wszystko według Ciebie jest zero-jedynkowe?Bądź rozsądny. Zdejm te klapki z oczu .

Gość gość
przepraszam, jakiej obłudy? konkrety gościu, przykłady, a nie lanie wody :O same jesteście obłudne :O

Gość gość
Też uważam, że na "kawce" jest bardzo miło :) ❤️ Przyjazna atmosfera i absolutnie żadnego spamu i żadnego hejtu, żadnego przeszkadzania w miłej rozmowie.... ;) Także też uważam, że gość Wawa i każdy inny pan powinien zdecydowanie udać się na kawę, zamiast pić herbatkę ;)xSame nie widzicie tego, co piszecie, prawda? ;) Prosiłam już o nieprzypisywanie mi własnych motywacji na tym forum :)O konkretny przykład rzekomej "obłudy", hejtowania itd. kolejny raz nie poproszę, ponieważ i tak się nie doczekam :)

Gość gość
Osobniku z 10.00 jesteś pewien że istniejesz? i że masz ciało bez żadnych wątpliwości? czy jesteś tylko paradoksem?dla pewności, spuszczam się herbatą. :p

Gość gość
Do Awarii pijesz Midsummer? :D:D:D Co ty bredzisz? Nie przebywają tyle z Muchą bo ci się głupota udziela.

Gość gość
Nie rzucaj oskarzen jak nie masz dowodow!

Gość gość
Starej Pannie odwala :D

Gość gość
Jaaa p********** Eve odwaliło ci?

Gość gość
Cisza, poszły się zgadać na maila co dalej. Żenua...

Gość gość
Mucha i Wadera latają za Tabasko-Giaa, Eve za Hajabuzą, wszystkie w międzyczasie zahaczają o LG, a teraz jakąś lisicę bo pisze z Najem. :O Czy ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości kto mąci, hejtuje, niszczy? :O Ile ich już było? tych afer które zamiotłyscie pod dywan? SW, Niestala, Sunny, Pewna....?

Gość gość
Nie dziwię się, że inne Dziewczyny w końcu przestają tu zaglądać :( Żadna nie ma szans jak grupka umówionych osób się uweźmie. Swoją drogą długo czekały na pretekst, żeby pojechać po Hajabuzie, za to, że śmiała pisać z Psujem :O

Gość gość
Eve zrozumialas i znalazlas.dobry strzal.w samo sedno.pozdr

Gość gość
Kto następny C***y? Został ktoś jeszcze?

Gość gość
gość dziś Wiem gościu, że znalazłam ;) Dzięki za Twoje wsparcie (rozpoznaję Cię) :) Być może należy się spodziewać niedługo kolejnego hot sexy nicka ;) Nie zamierzam tu więcej kręcić lodów "na poważnie", jedynie żeby czasem zakręcić w tym grajdołku żmij :) Od początku zarzucały obłudę osobom, które nic z tą obłudą nie miały wspólnego, dla odwrócenia uwagi :) Ale tyle lat ciężkiej pracy miałoby pójść na marne z powodu jakichś "ciotek"? ;) Śmieję się sama z mojej pierwotnej naiwności sprzed roku :D Po nas przyjdą inne nowe i znów trzeba będzie od nowa hejtować :P Dzięki, gościu. Też pozdrawiam.

Gość gość
EVE zjedz snickersa i odpocznij od forume, najlepiej na kozetce u psychologa :O:(

Gość gość
Eve sfiksowałyście kompletnie

Gość gość
hahahahhaha, syndrom Muszydła się udzielił następnej. Tym razem Wyniosłej Starej Pannie tonącej w banałach.

Gość gość
Eve załóż temat "Moje stanowisko w sosie dpamerki" :D:D:D Udowodnij że to Haja tak jak Mucha udowodniła że to Tabasco :D:P

Gość gość
ty to kto? moze to ty spamujesz? :O

Gość gość
Ty to gość, gość to ty, spamuje gość, wiec ty. :D

Gość gość
hajabuza93 dziś PSuju co za mina? Pisałam,że motywacji potrzebuję,skoro cię tu zastać nigdy nie mogę.Nie wiedziałam,że jesteś na temacie obok.Ale już mnie jak widzisz oświecono.smiech.gif Pewne znajomości ściągają bałagan,ale prosto z urlopu jesteś.Może zapomniałeś,gdzie jesteśmy.oczko.gif x ma motyw :)

Gość gość
"a nie podacie nawet dowodów, czy motywów, dla których miałabym hejtować inne" to tak jak wasze oskarżenia z tyłka wyjęte.

Gość gość
szkoda słów, wy i tak swoje wiecie, a nie podacie nawet dowodów, czy motywów, dla których miałabym hejtować inne. x Dobrze że wy ku/rwa podałyscie. Banda idiotek

Gość gość
Nie? Poczytaj uważnie masz cały wieczór na to, jak zwykle.