Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vox

chęć popełnienia samobójstwa

Polecane posty

Gość vox

mam już dosyć tego wszystkiego, wieczne pretensje o nic, fochy, obrażanie się, poniżanie, wyśmiewanie - to jest strasznie frustrujące

Przestań!! To jest właśnie moment, w którym masz podjąć walke, ale nie z nimi tylko ze sobą! Jesteś cudowną osobą, niezależnie od płci i wyglądu. Mozesz powiedzieć coś więcej o swoim życiu? Chce Ci doradzić, co robić.

Gość gość
Lipa jak życie stawia pod ścianą i nie masz siły na nic bo wydaje Ci się że i tak nic nie ma sensu. Nie ma dobrej rady, ja zawszę myślę że się zabiję, planuję swoją śmierć, to mnie uspokaja, ale nie planuje że za 1 h, tylko że za dzień dwa i przez ten czas się uspokajam, bo zawsze zdarza się coś co pozwoli o śmierci zapomnieć.

Gość vox
moje życie - ojciec alkoholik, ale teraz się trochę uspokoił bo w tamtym roku miał sprawę sądową, moje siostry założyły bo to co działo się w domu to było piekło, matka całe życie go broniła i nadal się jej zdarza choć coraz mniej ale jej też odbija czepia się wszystkiego z byle pierdoły robi aferę chciałbym żeby oboje się wyprowadzili a ja bym miał spokój którego pragnę najbardziej na świecie - nic poza tym, wspominałem o moich siostrach, są wspaniałe, wykształcone, inteligentne i w ogóle mogę o nich mówić w samych superlatywach, bardzo się cieszę że osiągnęły coś w życiu, jestem dumny jak paw:) - generalnie rodzeństwo mi się udało, tylko szkoda że nie rodzice

Gość vox
gość 20:35 mam dokładnie tak samo jak ty - raz o tym myślę a drugiego dnia jakby nic się nie stało, moja matka całe moje życie mnie uniesamodzielniała aż w tamtym roku otworzyłem oczy dzięki internetowi który uświadomił mi pewne sprawy i od ponad roku jestem samodzielny, nawet nie najgorzej mi idzie.

Gość vox
niedawno skończyłem 20 lat

Gość gość
Jeżeli jesteś samodzielny to się wyprowadź, jak masz taką możliwość oczywiście, śmierć nie jest żadnym rozwiązaniem, to wiem na pewno.

Gość vox
bardzo chętnie bym to zrobił - w nocy o północy ale mieszkać samemu to trochę lipnie, nie byłoby z kim pogadać, oczywiście poza pracą, a ja jestem osobą która lubi rozmawiać i lubi towarzystwo

Gość vox
ale z drugiej strony lepiej samemu niż taka patologią:)

Gość gość
Znajdź sobie dziewczynę i z nią zamieszkaj.

Gość gość
vox chcesz się zabic to zrób to i tyle. Zakładasz p**********e tematy!!!! Wypad stąd

Gość vox
jak sobie życzysz