Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja rodzina ciągle slucha i ogląda telewizje rydzyka...wasza tez??

Polecane posty

Gość gość

juz mam dosc... sluchac nie moge..dzien w dzien ogladaja te tv i mózgi im wypralo...wiadomosci w tej tv sa tak nieobiektywne ze masakra..raz widzialam jak umarl kulczyk i w wiadomosciach tv trwam przedstawili go jako najgorszego ubeka itd..podkreslili ze umarl najbogatszy czlowiek w polsce zwiazany w przeszlosci z agentura czy cos takiego..okropne..te wiadomosci są cale nastawione anty rząd ciągle itd.a wychwalające pis. u mnie matka i ojciec tylko tego sluchają i modlą sie podczas gdy inni wokol nas sąsiedzi ciągle sie smieją i pija oraz imprezuja...u nas w domu zawsze tak smutno..taki dysonans..u sąsiadów radosc i smiech a jak sie wchodzi do nas do domu to tak jakos okropnie jak w kosciele..ciągle rózaniec i modlitwy oraz radio trvam.. u was tez tak jest? dodam ze rodzice mają po 48 lat...:(zero rozrywki itd..tylko ciągle kosciołek najwazniejszy i modły..a rydzyk na prezydenta najlepiej.

Gość gość
Batdzo obiektywnie podają wiadomości. Niestety mam Polsat Cyfrowy i nie mam TV Trwam.Mam okazję od czasu do czasu obejrzeć u znajomych.Szkoda że nie mam

Gość gość
Na szczęscie nikt z moich znajomych czy rodziny nie oglada tej telewizji :D

Nie, u mnie wszyscy są antyrydzykowi. Ja czasem słucham RM dla beki w aucie.

Gość gość
Ja osobiście słucham prawie codziennie Radia Maryja i po czasie teraz wprost uwielbiam Ojca dr Rydzyka. Choć kiedy Go wcześniej nie znałam jego wypowiedzi to byłam nastawiona negatywnie do Niego. Dziś wiem, że to tylko propaganda tvn-owsko-POwska. Na szczęście :) To bardzo mądry facet i do tego duchowny. Z przyjemnością się słucha Jego mądrych i głębokich wypowiedzi. Uwielbiam takich ludzi :) Po za tym wiadomości mają zawsze obiektywne. I ten kto sie interesuje polityką ten o tym wie, że TV Trwam i Radio Maryja to są niezależne media. Chwała Panu !!! :)