Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to świadczy o zdradzie?

Polecane posty

Gość gość
Boze dziewczyno nie sluchaj pseudo psycholozek ktore myślą ze wszystko wiedzą, z tego forum bo ona maja chyba za życiową ambicje rozbic związek każdej osoby która wypowiada się na tym forum. Po prostu z nim porozmawiaj.

Gość gość
rozmawialiśmy i to nie raz, on ma mega cierpliwość w tej kwestii. ja nie raz mu coś zarzucalam wiem ze bardzo go to wkurza ale nie mówi mi niczego z nerwami tylko spokojnie tłumaczy że on.ma. uczciwe zamiary że nikt inny go nie interesuje

Gość gość
rozmawialiśmy i to nie raz, on ma mega cierpliwość w tej kwestii. ja nie raz mu coś zarzucalam wiem ze bardzo go to wkurza ale nie mówi mi niczego z nerwami tylko spokojnie tłumaczy że on.ma. uczciwe zamiary że nikt inny go nie interesuje

Gość gość
ty jesteś jakaśniepoważna. masz 30 lat zazhowujesz sie jak niespelna rozumu malolata. o jakim zwiazku o jakiej cierpliwosci ty mowisz. facet kreci, malo tego- przylapalas go na tym a teraz dalej ludzisz sie i mowisz o jego cierpliwosci???? on ma z ciebie beke, bo ma tam pewnie kogos, spotykacie sie bo lubi sobie dobrze po.uchać i tyle.! nic z was nie bedzie. jeszcze wplatujesz w to matke ? goscia 40 letniego ! matke wplatujesz w to, zenada. sama nie umies sobie poradzic? on tylko dobrze gada, jestes kolem zapasowym i rzuci cie w takim momencie gdzie bedziesz potrzebowala jego wsparcia. wszyscy jej powyzej dobrze radza. podbijas posty bo sobie nie radzisz i gosc cie wykorzysta

Gość gość
Na tym forum dorobisz się jedynie wątpliwości. Po co się tu radzisz? Czemu nie sprawdzisz jak jest. Pojedz tam i tyle

Gość gość
kto jak kto ale jego matka zna go najlepiej i skoro zapewniała mnie o tym że wszystko inne ale napewno nie zdrada to chyba wie co mówi. owszem przylapalam go gdy coś kręcił ale to nie były grube sprawy, on najczęściej jest w towarzystwie kumpli. nie sądzę żeby jakąś laska go chciała po wypiciu kilku piw i stanie wskazującym na spożycie.

Gość gość
No a co, gość ma 40 na karku i co? Kawaler, rozwodnik? Dzieci? Nic? Ciekawe to wszystko. Juz same te spotkania co 8 miesięcy to jakies dziwne. A on tak pisze, dzwoni, gadacie, bo to jego główne zajęcie?

Gość gość
być może z wierzchu może się wydawać gruboskorny ale on jest wrażliwym facetem. przez większość czasu czuje się jak koło zapasowe. nie mogę i nie chce tak znienacka pojechać i zwalić mu się na głowę, z drugiej strony nie będę dzwonić do jego mamy z pytaniem co robi w weekend gdy go u mnie nie ma bo mam wątpliwości.

Gość gość
Na sto procent zdradza cię z balkonem Zbok!

Gość gość
spotkania co dwa tygodnie zawsze w wolny weekend nie może mieć każdego weekendu wolnego ze względu na pracę. nie jest rozwodnikiem nie ma dzieci.