Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćniegość

zagrajmy jeszcze raz...

Polecane posty

Gość gośćszarik
G****a na śląsku są czarne od węgla ale górnicy to dobre chlopy i zawsze się podzielą w potrzebie z rodakiem.

Gość gość
Zabieraj ta swoją dziwke Idę na ktora tak pięknie srasz i juz was tu nie ma.dla jasności-to szarik tu zarabia na utrzymanie. Te prowokacje są płatne. Nie dajcie się w to wciagac,

Gość gość
to się kwalifikuje do komentarza, cieciu

Gość wilczek milczek szamanek
To ludzie tworzą wpisy,widać mają w głowach wielkie rysy... https://www.youtube.com/watch?v=RxabLA7UQ9k ...podszywy mają zawsze wpis krzywy,taka uroda i nawet nie szkoda...nienawiść to taki drzewa liść,które soki ma zatrute...hehe P.S Byłem tu! Tony Halik i szarik

Gość wilczek milczek    szamanek
P.S 2 Gdzie można zjeść dobrą kupę w Amsterdamie?

Gość gość
Nie wydaje mi się, jestem wręcz pewna że inteligentny człowiek nie zachowuje się w ten sposób.Wpisy są wulgarne, ordynarne, chamskie!! Odzwierciedlają wnętrze człowieka, ktory sam sobie chce "coś" udowodnić. Obrażają ludzi, którzy tu chcieliby spędzić kulturalnie czas. Ten człowiek jednego zdania nie umie napisać "normalnie". I jest tutaj 24 godz na dobę. Odpowiada na każdy wpis.... wnioski niech każdy wyciągnie sam. Szariku, to babska kafeteria - może idź szczekać na inne, męskie forum? Podyskutuj z facetami, INTELIGENTNYMI . Tam poszczekaj! A może się boisz? no tak, tu łatwiej...bo tu można anonimowo!!!! i nie trzeba na temat! Można wejść i po prostu bez składu ani ładu mielić jęzorem. Dlaczego uczepiłeś się kobiet? Tak bardzo je nienawidzisz? To Twój problem z którym musisz poradzić sobie sam. Wywnętrzanie tutaj, bluzgi i prymitywne słownictwo, nie naprawią Twojego skrzywionego życia!! Od tego są specjaliści. Jeśli troszkę rozumku jeszcze posiadasz to przemyśl swoje postepowanie. Dlaczego nie założysz sobie tematu własnego? Bedą wchodzić tylko Ci dla ktorych jestes" inteligentny" Dla mnie jesteś nikim!! zero !!! null!! I nie mam ochoty Cię oglądać na temacie, na którym chciałabym posłuchać muzyki!! Na który wlazłeś w buciorach, z których słoma wyłazi z każdej strony. Powiedz grzecznie przepraszam i opuść to miejsce!!!

Dasz mi zjeść swoją kupę i znikam z forum,umowa stoi?

Gość gość
zjedz nawet dwie i znikaj stąd !! byle szybko ! czy Twoje słowo jest coś warte?? okaże się już wieczorem ...

Tylko nie jedz dziś nic słodkiego bo nie lubię zbyt słodkich kup,raczej na ostro, może być lekka biegunka to sobie popiję.

Gość koziołekmatyłek
To jest forum uczuciowe i ciesz się pacynko,ze ktoś cie traktuje jak człowieka.Czepiajcie się tutaj pedofili i zjebów analnych! Nie czepiacie się?!Bo to wy. Jeżeli zatrudniasz się w domu publicznym to jestes osobą publiczną.

Gość gość
Szariczek założył właściwy temat na forum erotycznym, może tam znajdzie zrozumienie :-D

Gość gość
Szarik nadstaw buzię dogadamy się. Od wczoraj trzymam ;-)

Gość gość
Szarik na głodzie :-D Niech ktoś sobie i jemu ulży bo zasra całą kafeterię :-D

Gość gość
Ale tu miło. Domowa atmosfera. Nic tylko gawędzić przy kawce :)

Gość gość
Sympatyczny szarik patrzy ciepło w Twoje oczy ;)

Gość gośćszarik
Wy ciecie brudne niemyte dopiero dowiecie się co potrafi szarik na 102,sikam na was! Sik! P.S kupę zawsze lubiłem i będę lubił.

Gość gość
Dobra spadam. Szariku, popraw swój styl pisania. Wiem, że umiesz.

Gość gośćszarik
Na obiad była kupa od bezdomnego rumuna podlana sikiem ulicznej zagrzybionej 50 letniej prostytutki z dworca. Mniam! Sik!

Gość tata szarika
Idi w sraki! Podszywie! Marna podróba!Srak!To twój znak! Sik!

Gość gośćszarik
Kupa mojego taty zawsze smakowała cebulą i czosnkiem,bo tym głównie się odżywiał,poza tym jadł kupę swojego ojca,taka tradycja rodzinna. Brakuje mi tego smaku!

Gość tata szarika
Paszoł won! Moja kupa nigdy nie waliła czosnkiem,pomyliłeś to z kupą twojej matki.

Gość szarik na       102
Wot podszywy j****e! Moi rodzice to parchy j****e i sikam na nich. Mam was w d***e. Sik!