Gość Setrixd Napisano Sierpień 15, 2015 Witam moje drogie panie. Mam do was pytanie/prośbę. Więc, byłam z chłopakiem, który po pewnym czasie zerwał ze mną tłumacząc się, że wyjeżdża i nie chce mnie ranić i bym się do niego przywiązała,ale okazało się, że zakochał się w mojej koleżance, ale jak mówił,wyjechał do innego kraju. Po tym zerwaniu było mi trudno się zebrać, ale były przy mnie ważne osoby. Do tych osób należał mój przyjaciel od dzieciństwa, pomógł mi dużo po zerwaniu i był przy mnie, i po pewnym czasie wyznał mi, że się we mnie zakochał, a ja nie mogłam tego odwzajemnić bo kochałam dalej mojego byłego. Po jego wyznaniu zerwalismy kontakt na około miesiąc i 3 tygodnie temu odnowilismy kontakt bo uznaliśmy, że nie potrzebne było zrywanie go i tęskniliśmy za sobą. Niedawno się z nim spotkałam i mi opowiedział jak było u niego, powiedział mi, że chciał być z taką dziewczyną ale jego kumpel mu ją "zabrał ". I nie dawno zauważyłam, że teraz ja się w nim zakochałam. Co mam teraz zrobić? Powiedzieć mu? Czy może mnie wyśmiać za to, że odrzuciłam go, a teraz go pokochałam? Proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach