Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się żonie?

Polecane posty

Gość gość

Do tego, że ją zdradziłem, chociaż dla mnie to nic nie znaczyło, był to zwykły nic nie znaczący numerek i nic więcej, chwila zapomnienia, czy lepiej o tym zapomnieć i zachować to tylko dla siebie?

Gość gość
Jak nie zapyta to nic nie mów, i juz jej nie zdradzaj, przecież ją kochasz prawda? Jak masz wyrzyty sumienia to subtelnie wynagrodź to zonie

Gość gość
wg mnie jeśli to zupełnie nic nie znaczyło i już nigdy tego nie zrobisz to nie ma co mówić. Tylko może zbadaj się na hiv i hpv, kiłe. A jak sie nie przebadasz to wtedy jej powiedz żeby zdecydowała czy chce seks z toba uprawiać i ryzykować zarażenie. Ja wiem co to znaczy nie zdradzić kogoś psychicznie tylko po prostu fizycznie, naprawdę wg mnie to nawet nie za bardzo zdrada jest :O jak nie ma w tym miłości. No więc ja bym powiedziała tylko jak nie będziesz chciał robić badań żeby kobieta biedna się nie zaraziła od ciebie na wszelki wypadek. Zadne prezerwatywy cię nie chronią w 100% BADAJ SIĘ i to już

Gość gość
sam oceń swoją sytuację. Czy rozumiecie się, rozpoznajecie...

Gość gość
Absolutnie nie mów, ale przebadaj się, żeby kiedyś Twoja żona przez Ciebie nie umierała w bólach i męczarniach jak jakaś stara k****.

Gość gość
Kretynie nie rob tego wiecej,bo przez takie zapomnienie zona tylko moze ucierpiec.Przebadaj sie,bo szmaty roznosza rozne chorobstwa,a z pewnoscia nie wygladaja na chore.Cos o tym wiem,i bardzo cierpie przez takiego dupka.

Gość gośćKasia
powiedz!!!! jutro po rodzinnym obiadku . -Kochanie zdradziłem Cie ale to był taki numerek niewinny Ps jak ją raz zdradziłeś i sie nie wydało to zrobisz to jeszcze wiele razy zapewniam. I fajnie umiejszasz zdrade do takiego niewonnego numerku niczym kichnięcia Wyobraź sobie żonę w objęciach jakiegoś faceta Tez podczas niewinnego numerku

Gość gość
Po/je/ba/ło Cię???? :-o Chcesz kobiecie zniszczyć życie? Siedź cicho i nie szmać się więcej.

Gość gośćKasia
powiedz!!!! jutro po rodzinnym obiadku . -Kochanie zdradziłem Cie ale to był taki numerek niewinny Ps jak ją raz zdradziłeś i sie nie wydało to zrobisz to jeszcze wiele razy zapewniam. I fajnie umiejszasz zdrade do takiego niewonnego numerku niczym kichnięcia Wyobraź sobie żonę w objęciach jakiegoś faceta Tez podczas niewinnego numerku

Gość gość
To nie ma znaczenia czy zrobiles to z radości czy dla zaspokojenia żądzy , fakt jest faktem a Ty sie probujesz usprawiedliwic . Jesli nie powiesz, to pomyslisz , ze gładko przeszło i dalej bedziesz to robił , a jeśli powiesz , to zona zrobi Ci wojnę , ale może wybaczy . Gorzej , gdy się dowie z innego zródla , wtedy raczej koniec.