Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina00023

Porod w Bytomiu na Batorego

Polecane posty

Część dziewczyny:-) czy któraś z was rodzila w Bytomiu na Batorego? Może podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami? Chodze do lekarza Horaka który tez tam pracuje. Zastanawia się jak tam jest? Czy mogę poprosić o o osobną sale? Ile taka pojedyncza sala kosztuje? Kogo wziasc sobie za dodatkowa polozna i tez ile ona kosztuje? Jaki tam jest personel itd:-)

Gość gość
ja tez chodziłam do Horaka, miałam cc. Po cc dali mnie na sale pooperacyjna, dziecko dostałam po paru godzinach na pare godzin.Nastepnego dnia kazali mi wstać i na sale ogolna, gdzie 6 łozek, wiec lezało 12 osób (6 łozek, 6 noworodków). Warunki niedobre. Dziecko dali od razu, moje non stop płakało, ale nie było zlituj się bo boli. nie miałam mleka w piersiach, to tak płakało non stop, az następnego dnia się zmiłowali , zmierzyli mu gorączkę i szybko podali butle (nie informując mnie, co się dzieje, jaką ma temp.). Potem pokarm w piersiach się pojawił i długo karmiłam naturalnie. Wypisali po 3 dniach, dziecko z mocną zoltaczka. Teraz jestem w 2 ciąży, znowu chodze do horaka, wiec szykuje się powtórka z rozrywki, tylko mleko modyfikowane już wezme swoje, bez łaski. O salach prywatnych nic nie wiem.