Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna zyje jak singiel

Polecane posty

Gość gość
Współczuję takiego meza.

Gość gość
Polecam książkę "Mężczyźni, którzy nie potrafią kochać" S.Carter, J. Sokol. Dzięki niej dowiedziałam się jak wielu mężczyzn ma fobie związane z angażowaniem się w związek, jak ich rozpoznać na podstawie ich charakterystycznych zachowań. Już nigdy nie zmarnuję czasu spotykając się z kimś, kto zniknie jak tylko zacznie się robić "poważnie". I już nigdy nie będę się obwiniać za rozpad związku z niedojrzałym facetem. To nie Wasza wina, dziewczyny! Tylko ich! Możesz być najcudowniejszą istotą pod słońcem, szanować faceta i dawać mu wsparcie emocjonalne, ale jak ma alergię na związki, to dziś będzie nosił Cię na rękach i wyznawał miłość a jutro zniknie bez pożegnania lub rzuci Ci w twarz cała litanię obelg i Twoich "wad", przez które Cię nienawidzi.

Gość gość
Po co reklamujesz te książkę :/

Gość gość
O Boze! Ty serio to piszesz? I za jakiej badziewie o wartisci 1700 zl chcesz za niego wyjsc??? Zastanawiam sie, jak te Wasze mamy Was wychowaly...:O Moj maz (3ci :) choc poprzedni tez byli mili ) do dzis tankuje mi samochod co tydzien po prostu dlatgeo ze mysli o mnie i o tym jak ulatwic mi zycie na nastepny tydzien :) Wiem ze to drobiazg ale jednak jest to bardzo mile. No coz, taki facet jak Ty go opisujesz nie mialby u mnie szans nawet na sprzatanie :) ale kazdy sie tak wyspi jak sobie poscieli. Skoro lubisz byc wycieraczka...

Gość gość
prowo albo autorka debilka

Gość gość
Moj maz (3ci choc poprzedni tez byli mili ) x Masz się czym chwalić, pochwal się jeszcze że dzieci mają też 3 tatusia :P Co za idiotki przebywają na tym forum.

Gość gość
Lepszy 3ci mąż, niż jeden byle jaki. A tak w ogóle czemu to jest 3ci mąż? Co się stało z dwoma poprzednimi?

Gość gość
3-ci maz ale dzieci zadnych nie bylo bo w sumie, nie sa mi do niczego potrzebne i nigdy nie byly :) Poprzedni 2 mezowie maja sie dobrze i sa moimi dobrymi przyjaciolmi. W koncu ma sie kawalek historii razem :P Maz nr. 3 jest po prostu naj- naj - :-D

Gość gość
Przyjdzie czwarty i bedzie jeszcze bardziej naj i co wtedy? Autorka moze noe chce miec tak jak Ty watache facetow? Moze jej prawdziwie zalezy, a Ty szukasz tylko wygody.

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.