Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie wspólny wyjazd? czy to nie za wcześnie?

Polecane posty

Gość gość

Znam chłopaka 2 miesiące, spotykamy się właściwie codziennie, byliśmy u siebie w domach, poznaliśmy swoje rodziny, zaproponował wspólny wyjazd. Jak dla mnie nie jest za wcześnie, tylko mam małe wątpliwości po rozmowie z koleżanką, ona uważa, że to za wcześnie... że go nie znam itp... P.S. Mamy po 27 lat.

Gość gość
A co?Wolisz czekać,aż będzie wycieczka z koła emerytów i rencistów :D ?

Gość gośćewa12345
ja bym się nie zdecydowała, Twoja koleżanka ma rację, przecież 2 miesiące to niewiele, mi kolega, z którym znam się od 5 lat też mi zaproponował ostatnio wspólny wyjazd na weekend ale odmówilam bo wiedziałam, że chodzi mu tylko i wyłącznie o "jedno":P

Gość gość
I 5 lat trzymasz tego biedaka na dystans,ja pierniczę :D

Gość gość
gość-> nie trzymam go na dystans, nie jesteśmy razem więc nie jestem do niczego zobowiązana, a poza tym zaproponował mi to tylko dlatego, że bardzo mu brakuje seksu a nie dlatego, że do mnie coś czuje czy coś...a wspólny wypad to można robić z partnerem, chłopakiem itp. a nie z kolegą...

Gość gość
sama nie wiem... niby znamy sie krotko, ale mam wrazenie ze znam go dobrze, spedzamy ze soba sporo czasu... to bylby krotki wypad, 3 dni. potem on moze miec problemy z kilkudniowym urlopem.

Gość gość
doradźcie prosze...

Gość gość
odradzam

Gość gość
Też odradzam. Zostaw go dla następnej mocno wyeksploatowanej życiem pisarki postów na cafe. A poważnie, myślisz o nim serio, czy wy tak, żeby o polityce podyskutować?

Gość gość654
Po czterech miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem. Po kolejnym sześciu byliśmy po ślubie. I tak juz 9 lat sobie zyjemy.

Gość gość
2 miesiące to wcale nie tak mało . Poza tym wspólny wyjazd i 24 h na dobe razem mogą wiele zweryfikować . Ja z moim byłym już (niestety) pojechałam na wspólny wyjazd ( krótki - bo to wyjazd na Sylwestra był ) po dwutygodniowej znajomości a na wspólny urlop po dwoch miesiacach znajomości.

Gość gość
Wprawdzie nam nie wyszło ale nie zalowalam że tak wczesnie z nim zaplanowalam wspólny wyjazd ale u mnie sytuacja była taka że sypiac ze sobą zaczęliśmy praktycznie od początku znajomości ( tego też nie zalowalam) Moim zdaniem nie ma na co czekać i możesz spokojnie z nim gdzieś jechać .

Gość gość
W tym wieku już komin powinnaś mieć czyszczony codziennie.

Gość gość
ja pierd taka stara a taka dziecinna rżnij się i daj rżnąc innym, oto słowo pańskie

Gość magoś
A co oznacza stwierdzenie "za wczesnie ". Wszystko zależy jakimi kategoriami myślimy o tej osobie. Można kogoś znać bardzo długo i zawsze będzie "za wcześnie". Jeśli chcemy z kimś być i wiemy to w 100%, to czas ma małe znaczenie. A jeśli masz takie dylematy to zastanów się nad tym, jaka jest między wami relacja, czego po tej znajomości oczekujesz. Jeżeli nie jesteś gotowa na seks, to po prostu szczerze o tym z nim porozmawiaj. Wyjazd nie musi = seks. A na takim wyjeździe możesz go lepiej poznać.

Gość gość
Wyjazd bez sexu w tym wieku?Ci/pę będzie pokazywać ,a nie dawać?