Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klara12

Czy jest szansa na ciąże po zabiegu HSG

Polecane posty

Hej na początku lipca miałam zrobione HSG lekarz powiedział ze po okresie możemy działać tak wiec zrobiliśmy 8 dni przed okresem miałam troche krwi ma bieliźnie teraz mam 5 dni do okresu zero śluzu tylko lekko bolce piersi jak na okres czy jest szansa ze sie udało?

Gość gość
Jest dużo większą. Ja zaszlam 3 ms po hsg a wczesniej nie mogłam ponad 2 lata.

My tez juz staramy sie 2 lata teraz czekam na efekty ale wydaje mi sie ze teraz nic z tego śluz całkiem mi zanikł tak jak przed okresem

Gość gość
Jak najbardziej jest szansa, ja zaszlam po hsg po 2,5 roku staran, z tym ze nie w 1 cyklu tylko w drugim. Powodzenia!

Dziewczyny wasze wypowiedzi dają mi nadzieje tak strasznie bym chciała zobaczyć te 2 kreski a moj maz widać ze pragnie tego dziecka tylko widzi jak ja to przeżywam i mowi ze mamy siebie żebym tak sie nie martwiła

Gość gość
Ja zaszlam w ciążę w 3cyklu po hsg, wszesniej staraliśmy sie prze rok

Dziewczyny a powiedzcie mi czy czulyscie coś ze sie udało miałyście jakieś objawy?

Gość gość
klara, no jak miałaś problem z drożnością, to jak najbardziej powinno pomóc, powodzenia :) mnie tez chyba czeka HSG...jak miałyście robione prywatnie w Warszawie, to proszę napiszcie gdzie miałyście robione i czy byłyście zadowolone?

My juz staraliśmy sie 2 lata wyniki mielismy dobre z badań i teraz lekarz powiedział ze musi mi zrobic HSG i miał racje bo miałam nie dozne jajowody teraz czekam na rezultat to jest pierwszy cykl po zabiegu ale chyba nie zaskoczyło bo nic nie czuje byłam do zabiegu Usypiana raz dwa i było po sprawie

Gość gość
Ja zaszłam w pierwszym cyklu po hsg z pierwszym dzieciem po 2 latach starań, a z drugim w pierwszym cyklu po histeroskopii po 4 latach starań wiec cos w tym jest