Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża z przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

Mojego przyjaciela znam od czasu studiów, był na moim ślubie, zawsze miałam w nim wsparcie, mężowi na początku przeszkadzała ta znajomość, ale potem po wielu rozmowach i zapewnieniach, że to tylko przyjaciel, już przywykł. Mąż jest kierowcą i często nie ma go po kilka dni w domu, więc by nie czuć się samotna widuje się z moim przyjacielem, tak się stało również i wczoraj, męża nie było więc na wieczór zaprosiłam Marka, oglądaliśmy film, trochę rozmawialiśmy, wypiliśmy po piwie i zaczęło się rozmawianie o związkach, żaliłam mu się trochę, że mąż Nie patrzy na mnie juz tak jak przed ślubem, że przestaje czuć się dowartościowana, on zaczął mi wmawiać ze mężczyźni na ulicy się za mną oglądają i ze obiektywnie jestem atrakcyjna i po prostu go pocałowałam pomimo że nigdy nie czułam do niego nic poza przyjaźnią, a potem to już jakoś samo poszło...co mam teraz zrobić? Jak mam się zachowywać przy mężu, jak mam być naturalna i nie dać po sobie poznać do czego doszło, nadal chce zachować przyjaźń i nie chce stracić męża

Gość gość
Przyznać się

Gość gość
Wtedy stracę męża

Gość gość
No to wybieraj....

Gość gość
Nie przyznawaj się... Mężczyźni się nie przyznają i związki trwają dalej - wiem, bo mam jedynie kolegów i widzę, co takiego wyprawiają za plecami swoich dziewczyn (nie wszyscy, a większość). Popełniłaś błąd, teraz sobie z nim radź, twój ból i wstyd do końca życia będą z tobą i to już wystarczająca kara. Postaraj się naprawić ten związek i porozmawiaj z mężem...

Gość gość
Kocham męża, ale nie chce rezygnować z przyjaźni, a jeśli to się powtórzy? To było tak nagle i nie przemyślane..

Gość gość
Ale zdradziłaś tylko duchowo czy też fizycznie?

Gość gość
Jak duchowo? Calowalismy się a potem był seks

Gość gość
Udany chociaż?

Gość gość
Udany, ale żałuję..

Gość gość
jesteś dziwką i tyle. Nie wiem po co się tym chwalisz na forum. Oby twoj mąż też dymał koleżanki na boku :-)

Gość gość
jeśli ci się podobało to już nigdy nie spodoba ci się z mężem będziesz wciąż "czuć" tamtego goscia

Gość gość
Dobrze,że żałujesz. Ale ja bym się przyznał. Jestem facetem i gdyby moja żona mnie zdradziła to wolałbym od niej się o tym dowiedzieć! Tworzy się wtedy platforma do rozmowy i rozwiązania tego problemu. Jak wygląda wasz sex z mężem? Jest częsty, udany?

Gość gość
Mój mąż nie ma koleżanek, nie jestem dziwką kocham go

Gość gość
Nie jest częsty, jak wraca z wyjazdu, ale jest udany

Gość gość
gdybyś go naprawde kochała to byś nie dała innemu nawet przez przypadek.

Gość gość
spokojnie jakąś znajdzie :-) jakbys go kochała to bys go nie zdradziła. Fakt dziwką nie jestes. One biorą kase. Ty dalaś d**y za darmo. Jestes zwykłą szmatą :-)

Gość gość
Tak z innej beczki. Zdarza Ci się masturbować? Bo jest pewna zależność!

Gość gość
Nie robie tego to jest nie czyste...z stosunkiem czekałam do ślubu, nie wolno się masturbowac, nie rozumiem pytania, jaka zależność, chce znaleźć wyjście z sytuacji

Gość gość
yebane szmaty ! facet tyra zeby takiej bylo dobrze, a ona w tym czasie d******pska innemu..... powinien cie olac i kopnac w d**e kurfo ty jedna

Gość gość
to zwykła suka i szmata i jeszcze się chwali na forum

Gość gość
to jest nie czyste? a wkładanie sobie ku***a innego faceta niż mąż to już jest ok?

Gość gość
Dobrze to o Tobie świadczy. Będzie dobrze, tylko przyjaciela sobie daruj, bo teraz o on już nie powinien nazywać się twoim przyjacielem. Przyjaciel to ktoś kto pragnie Twojego szczęścia!

Gość gośćajkhsjkhsjjsjs
nie martw sie, nie ty sama :) twwoj facet na bank dyma inne, mowie o tirowkach :)

Gość gość
Nie jest ok, nie obrażajcie mnie, ja nie chciałam źle, a pozatym stosunek z mężczyzną to co innego a masturbacja jest zła zapytaj jakiegokolwiek księdza

Gość gość
Ale przyjaciel chciał mojego szczęścia, dlatego mnie pocieszył

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
nie no spoko każdy ksiądz przyzna że walenie się z kochasiem jest spoko. nie chciałabym nigdy w życiu żeby mój facet mnie zdradził, nie wyobrażam sobie również mieć obcego fiu*a między nogami. To jest nie moralne już wole poszperać sobie w majtkach niż nadstawiać się "przyjacielowi".