Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża z przyjacielem

Polecane posty

Gość gość
Tyle że trochę z tym pocieszaniem przesadził....Jeśli ma choć trochę honoru to odejdzie....chyba,że po tej przygodzie pozostanie pamiątka.... Zabezpieczyliście się chociaż?

Gość gość
nie no spoko każdy ksiądz przyzna że walenie się z kochasiem jest spoko. nie chciałabym nigdy w życiu żeby mój facet mnie zdradził, nie wyobrażam sobie również mieć obcego fiu*a między nogami. To jest nie moralne już wole poszperać sobie w majtkach niż nadstawiać się "przyjacielowi". x x brawo, najlepsza wypowiedz :)

Gość gość
Dooobra idziemy już spać. Tylko osobno:)

Gość gość
Ksiądz mówi ze przyjaciołom się nie odmawia, że przyjaźń jest ważna i trzeba sobie pomagać i nie lubi mojego męża bo na kolęde nie wpuszcza nie zostawie przyjaciela i męża zależy mi na nich obojgu, nie mogę zostawić przyjaciela, tak się nie robi

Gość gość
Dobra, to troll...

Gość gość
można im nie odmówić obiadu ale d**y?

Gość gość
Jaki trol widziałeś mnie ze możesz mnie oceniać wy wszyscy tylko obniżacie samoocena kobiet nie rozumiem was, dlaczego mnie obrażasz, nawet nie wiesz jak wyglądam

Gość gość
Jak d**y? Robiliśmy to normalnie

Gość caleyzicezdebilami345
Jaki trol widziałeś mnie ze możesz mnie oceniać wy wszyscy tylko obniżacie samoocena kobiet nie rozumiem was, dlaczego mnie obrażasz, nawet nie wiesz jak wyglądam x x ty jestes taka glupia ze mnie to nie dziwi ze dalas dupska :) wyglada to nie wszystko, liczy sie wnetrze :) a ty jestes moze i ladna, ale za to strasznie pusta prawda jest taka ze jestes pospolitą szmatą, dalas d**y przyjaccielowi w tym czasie w ktorym twoj maz wyrywa sobie zyly abys miala co jesc :) ide z tego tematu, ze szmatławcami nie gadam, pa ;)

Gość gość
Ile ty masz lat? Nic nie kumasz z tego co ludzie piszą. Albo sobie jaja robisz albo ??? Ale niech zostanie, że sobie jaja robisz tak będzie lepiej. A ksiądz ma tu c***a do gadania. Takie kobiety powinni trzymać za szybką z napisem zbić w razie katastrofy demograficznej bo lepiej żeby twoje dzieci nie miały przekazywane żadnych zasad moralnych. A jak jeszcze wyjeżdżasz z tym księdzem to k***a buty spadają.

Gość gość
Ludzie, to provo ! Ciągle dajecie się łapać.

Gość gość
Ja też zdradziłam męża, tylko nie wiedziałam że on jest przyjacielem męża, oni się spotkali i dogadali się, teraz co jakiś czas on przyjeżdża do nas na weekend i urządzają mi trójkącik, czasem to mam już serdecznie dosyć takiego ostrego rżnięcia ale mąż ciągle mi powtarza że w ten sposób muszę odkupić winę zdrady.

Gość gość
No to masz super, ja też bym tak chciała ale mam zazdrosnego męża i mogę się bzykać tylko po cichu i w wielkiej dyskrecji.

Gość nagietkowe pole
Sory ale to jest falszywy topik :( bo. Sa tu zbieznosci bo tak dziewica czekala ax do slubu bo jak mawia sex przed jest nieczysty a po slubie chetnie zdradzila z przyjacielem i co to juz nie bylo nieczyste? Ale jakby tego bylo malo to ze swoim przyjacielem ,a to tez jest dziwna sprawa bo kazda kobieta mi przyzna ze majac przyjaciela nie patrzy sie na niego jak na obiekt tylko to taki brat .a co do kierowcow to wszyscy to d****arze

Gość gość
to provo moje panie,zmienila styl ale to ona