Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotnosc mniej dobija na emigracji.

Polecane posty

Gość gość
Przynajmniej juz nie czujesz sie samotna dzieki kafe :D

Gość gość
Wysyp takich id/iotek jak ty raczej.

Gość gośćććććć
i hate rain? a ja i love rain dlatego uk to dla mnie idealne miejsce :) :D :P miedzy ku=rwa innymi powodami! samotnosc? w najbardziej zaludnionym kraju europy? no co ty... wystraczy wyjsc na ulice i sie usmiechnac i zagadac do kogos na przyklad glupia pindo :D

Gość gość
Jak sie umie tylko "ajm luking for a dżob" to sie potem płacze na forum jaka to pogoda zła :D de/bilka i tyle

Gość gość
gość wczoraj Czesc. Pisze do wszystkich tych, ktorzy na emigracji sa sami. To strasznie dziwne, bo mam prace, ktora lubie, znajomych, ale moje zycie jest tutaj puste i pozbawione sensu. Chce wracac do polski, brakuje mi tutaj wszystkiego, co zwiazane z krajem. Mam w nosie polskie sklepy, gazety, polakow za granica, bo to wszystko toczy sie na innym gruncie. xxx dobrze napisane ! rozumiem w pełni i znam to co napisałeś :) pozdrawiam !

Gość gość
Sigma, w koncu ide na randke za kilka dni. Jak zwierze mi napisze, ze odwoluje to mi witki opadna :/ a jak u was z randkowaniem poza Polska? Mieszkam w Anglii.

Gość gość
*Sigma = Siema :) slownik na telefonie jest bardzo ubogi, huehue

Gość gość
bingol jeszcze raz obrazisz Polske i nazwiesz ja katolandem, to pamietaj syneczku ze przyjade do ciebie i ci poprostu wpIIerdole miedzy oczodoly. Wez to sobie lepiej to tej pustej lepetynki bo w zimie nie bedziesz mial na czym czapki nosic jak tak dalej pojdzie.

Gość gość
gość dziś xxx takich jak ten smród należałoby utylizować jak to robił hitler :)

Gość gość
Zawsze zastanawiam sie jak tacy plujacy na Polsce cwaniaki traktuja swoich rodzicow, dziadkow. Cwaniaku przeciez twoja rodzina zostala w katoladzie, jak ty to nazywasz. Plujesz na swoja rodzine? Okropny d**ek z tego cwaniaka cwela

Gość gość
najgorsze że to coś ktoś jakaś matka i ojciec wychował a teraz to gófffno poczytało trochę w necie propagandy zapewne znaczenia wielu słów wcale nie rozumie , historii Polski całkowicie nie zna ale powiela zasłyszane słowa baran jeden i myśli że jest taki po zachodniemu cool hahahaha

Gość gość
Dokladnie. Spotykam w Anglii fajnych ludzi, ktorzy ciezko pracuja. Trzymamy sie razem, ale znajomych tez mamy wsrod Anglikow. Szanujemy sie wszyscy. Pamietajcie, ze swoj trafia na swego i ci co pluja jadem maja wokol siebie zmije. Pozdrawiam wszystkich fajnych rodakow i rodaczki :)

Gość gość
i tak trzymać gość powyżej ! :) emigracja emigracją ale nie tylko kasa w życiu się liczy nie zapomina się kim się jest skąd pochodzi a tym bardziej nie pluje i nie obraża rodaków bo to nie fajne

Gość gość
Gdyby wszyscy tacy byli to by się nam wszystkim lepiej żyło, ale nie, zawsze musi się jakiś troll przypałętać :(

Gość gość
Nigdzie nie przyjedziesz je/banyy wieśniaku z polszy buahahah, zapirdalasz za 1300 cfelu bo tyle umiesz xx tania dziffko żeby jasne było :) mam więcje jak ty za obciąganie i lizanie stóp niewolniku anglosaski :D nawet Irlandczyk gardzi polakiem pracującym dla angola :D bo jest gorszym syfem niż Irlandczycy kiedyś którzy do pracy dla angolii byli przymuszani !!! ty tani syfie nie wypowiadaj się więcej bo jesteś .....szambem jak widać !

Gość gość
Pingol przegrywie wszyscy wiedza ze u mamusi gnijesz na garnuszku, o kredycie to taka sciera moze pomazyc, bajkopisarzu i prawiku, oddaj juz lapka mamusi

Gość gość
j**aj na kolana syfie ! ale to już ! ty bingolu denciaku denny hahahha

Gość gość
bingol dziś hahahah moja mamusia juz dawno nie zyje tepaku, a ty siedz sobie buraku w PL bo tam twoje miejsce, long live the queen jesli wiesz co to znaczy ośle patentowany , chciałbys pi/zdo abym zył w PL i gnił tu ale niedoczekanie twoje hahahahahahha i polskich sk/urfysynów jak ruskie przywalą ci w du/pe od wschodu to nawet usa ci nie pomoga buahahahahahaha wiesniaku niedorobiony przy porodzie WEST HAM UNITED ! xx czytasz siebie czasami ? radzę przeczytać ty denna ścero że też takie góffno żyje i smrodzi :O

Gość gość
Na pewno nikt nie wie co to znaczy, to zbyt zaawansowany angielski

Gość gość
hahahahahah :)

Gość gość
Bingol cwelu