Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawienie kobiety, która bardzo mnie kocha

Polecane posty

Gość dontworry
Ale palant z autora. Nigdy, ale to przenigdy nikogo bym nie obraziła na forum, ale na takiego typa to aż się dziwne słowa cisną na usta :/ Po prostu żal mi ciebie autorze. Twoje życie i myślenie jest tak niedojrzałe i ograniczone, że nie ma do czego przyrównywać...już dzieci w przedszkolu chyba mają więcej zrozumienia i empatii niż ty....leć do tej swojej ukochanej, starej prukwy sprzed lat i nie pokazuj się na oczy tej kobiecie, która dała ci dwa lata życia w spokoju i szczęściu... teraz czeka cię prawdziwa życiowa karuzela - trzymaj się mocno, bo to będą lata pełne wrażeń, oczywiście nie tych miłych i przyjemnych. I proszę łaskawie się później nie żalić na forum - nie pocieszamy IDIOTÓW. NIE POZDRAWIAM

Gość gość
"Twoje życie i myślenie jest tak niedojrzałe i ograniczone, że nie ma do czego przyrównywać..." ale jednak powodzenie w śród płci przeciwnej ma :D (liczą się efekty a nie sposoby) ;)

Gość gość
sam napisał, że ta kobieta bardzo go kochała. Dwa lata związku to nie dwa miesiące. Tak się spraw nie załatwia - mówi się prosto w oczy. Zero szacunku, napisanie maila to objaw tchórzostwa i niedojrzałości. To nie facet - to tchórzliwy dzieciak bez honoru. Bez względu na to, ile ma lat. Dobrze, że odszedł - z takim "facetem" szkoda układać sobie życia. Jesteś beznadziejny, drogi autorze, ręce opadają.

Nie skakałabym i ogólnie gardzę takimi osobami które zawsze trzymają kilka srok za ogon a wiele osób już w moim wieku tak robi, oczywiście przedstawiając siebie inaczej. To jest żałosne.

Gość gość
Niektóre lubią gdy się nie ma do nich szacunku (wyzywa się je bije zdradza itd.) :P

Gość gość
Ja jej nie wyzywałem, ani nie biłem. Ale miała jedną powazniejszą wadę- miała w sobie dużo lęku, wciąż się musiała upewniać, czy jestem nadal z nią- bardzo mnie to denerwowało, tak jej zostało po poprzednim związku

Gość gość
Życzę ci żebyś po kilku miesiącach obudził się z ręką w nocniku !! Bardzo skrzywdzisz swoją obecną dziewczynę, a z byłą i tak ci nie wyjdzie i ten ponowny związek znowu sie rozleci. Sam zobaczysz... K-ce

Gość gość
chyba Ci wali..?

Gość gość
Kobiety uważają, że to tylko one mają monopol na rozstania i powroty, że to tylko one mogą sobie przebierać w facetach i zostawiać jak leci dla innych hahaha

Gość gość
Tak jej zostało z poprzedniego związku bo pewnie trafiła na takiego bosego ciula jak Ty. A Ty teraz tylko pogorszysz jej lęki, kretynie.

Gość gość
no dobrze qrwa, ale chwile? Ta dziewczyna jest dorosła niech sama bierze odpowiedzialność za swoje życie! Nikt nie ma obowiązku być z kimś z kim być nie chce! Wy qrwa myśliicie że ty wy możecie nas zmieniać jak rękawiczki robić co chcecie a my faceci z wami już nie?!

Gość gość
Masz lepszą to bierz póki jest. Wybierać trzeba bo takie jest życie. Wszystko co robimy sprowadza się do kwestii właściwego wyboru. Zostaw ją skoro wolisz inną. Proste.

Gość gość
Do tej pory ( a jest już po południu) nie napisała mi w odpowiedzi nawet krótkiego głupiego maila, więc chyba aż tak się nie przejęła tym, co napisałem.

Gość gość
Serio?! Nie odpisała, bo nie będzie się zniżać do twojego marnego poziomu. ma na taki temat rozmawiać z tobą przez maila i jeszcze łechtać twoje ego?! może oczekujesz że będzie cie błagać o to żebyś nie odchodził??? znalazł się adonis.. hahahaha Do facetów powyżej, nam nie chodzi o to żeby koleś został z obecną choć jej nie chce, nam chodzi o to żeby koleś miał odwagę rozstać się z nią na poziomie dorosłego odpowiedzialnego człowieka, ale komu ja to tłumacze.... tylko potwierdzacie nasze przypuszczenia że wszyscy jesteście tacy sami...a słowo szacunek i odpowiedzialność nie ma dla was żadnego znaczenia ..ŻAL...

Gość gość
autor ma prawo być z kim chce, tylko skoro wiedział wcześniej, że jakby co zostawi ją dla tamtej to nie powinien dziewczynie głowy zawracac. tylko pamiętaj, że miłość to nie uczucie, uczucia czasami a nawet często mogło być mylne.

Gość gość
autor ma prawo być z kim chce, tylko skoro wiedział wcześniej, że jakby co zostawi ją dla tamtej to nie powinien dziewczynie głowy zawracac. tylko pamiętaj, że miłość to nie uczucie, uczucia czasami a nawet często mogło być mylne.

Gość gość
autorze, a tej nowej dziewczynie niczego nie obiecywałes? nie odpowiadałeś jej na jej wątpliwości, że jej nie zostawisz .

Gość Laura2777777
No i własnie dlatego- nie opłaca się okazywać uczuc facetom, wy tego nie doceniacie, a w efekcie latacie za tymi co was nie chciały, albo były obojetne Była skinęła tylko palcem i wracasz kolejny dowod na to, ze dla was nie warto miec serca na dloni

Gość gość
up, czy jest autor?

Gość gość
Powinieneś grać fair i tej z którą byłeś dwa lata uprzedzić że gdy była da znak to ją zostawisz żeby wiedziała na czym stoi a tej swojej byłej powinieneś powiedzieć ze masz kogoś ale ze chcesz wrócić, a nie że udajesz singla żeby ją przeleciec. Dziewczyny tu mają rację. W sumie to dobrze ze ją zostaeiles bo miła dziewczyna nie powinno być z idiota który dyma byle i z tchórzem który boi się konfrontacji.

Gość gość
autor spie/rdolił z tematu

Gość gość
Chyba cie porąbało czytam i nie wierze jakim chamem jestes. To druga po 9 latach wyszalala sie moze zmienila totalnie a ty na pstrykniecie jej wracasz .... jak tak mozna? Nie zaznasz szczescia...

Gość gość
Moj ex tez tak polecial a potem nowa mu rogi doprawila xd a ja dzis mam faceta na poziomie i bez przejsc hahaha

Gość gość
a mnie żaden nie kochał (fizycznie tak *****ał, ale nie kochał) i wiem ze nigdy nie pokocha

Gość gość
gość dziś Ja jej nie wyzywałem, ani nie biłem. Ale miała jedną powazniejszą wadę- miała w sobie dużo lęku, wciąż się musiała upewniać, czy jestem nadal z nią- bardzo mnie to denerwowało, tak jej zostało po poprzednim związku xxxxx a moim zdaniem twoje stanie w emocjonalnym rozkroku ta dziewczyna po prostu wyczuwala

Gość gość
I nadal cisza. I nadal nic. Żadnego znaku życia od niej. Mogłaby chociaż napisać zwykłe ''cześć'' na do widzenia. W mailu podziękowałem jej za te 2 lata, a po niej jak widać to spływa jak po kaczce. No nic. Widocznie moja decyzja była słuszna, teraz tylko się w tym utwierdzam. Moja była (teraz ponownie obecna) jest kobietą na poziomie, ma poukładane w głowie, jest stabilna psychicznie, ma prezencję, klasę i pieniądze. Po tylu latach rozłąki odnaleźliśmy się na nowo, mam nadzieję, że moja ex też sobie jakoś ułoży życie, acz nie spodziewałem się, że tak bez słowa każde rozejdzie się w swoją stronę. Pomyliłem się co do niej i zawiodłem co do jej osoby...

Gość gość
ale palant to prawie jak zerwanie sms-em i koles jeszcze oczekuje ze laska mu odpisze :D

Gość gość
PROWO kto uwierzy w takie glupoty?? chyba trzeba miec w bani nasrane :D :P takich idiotow nie ma nawet tutaj ;)

autorze a może ona sie zalamała i dlatego nie odpisuje? Może tak? Jaki ona miała charakter, zawsze sie przejmowala wszystkim czy raczej miała wywalone na problemy?