Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawienie kobiety, która bardzo mnie kocha

Polecane posty

Gość gość
jaaa, ale masakra, ziomus ogarnij sie, olej te z przeszlosci, miej jaja, za pol roku o niej zapomnisz i nie ran dziewczyny ktora ci serce oddala, nie trzeba sie bylo angazowac skoro nie miales pewnosci, stary temat ale moze ktos przeczyta, tez mialem takie sytuacje z tym tylko ze ja zobacze kobiete - te jedna na 10 000, i koniec zakochany, a ze po prostu mam talent do tego to kazda jestem w stanie poderwac, i tak robilem przez cale zycie... do poki nie poznalem obecnej partnerki ktora oddala mi cale serce i mowie stanowcze nie ! nie ma przygod wiecej !!, przelykasz sline i idziesz dalej jesli chcesz sie zachowac jak prawdziwy facet, z wlasnego doswiadczenia wiem ze dziewczyna nie pozbiera sie przez wiele lat- przez ciebie hamie, i z wlasnego doswiadczenia tez wiem jak boli zlamane serce, wiec jeszcze raz zapomnij o bylej, a temat powinien brzmiec jak pozbyc sie bylej ktora chce wrocic

Gość gość
a tak dodam jeszcze moze chamsko, ale moze komus ocale zwiazek czy cos... w takiej sytuacji, stary zamachala ci przed nosem i lecisz bo fajnie bylo ;p, w takiej sytuacji, wynajmij sobie hotel, zalatw troche koksu, i wez sobie 2najlepsze panienki w miescie na raz tak na cala noc, i zabaw sie mega, mowie ci, przez 2-3 dni beziesz je kochal jak zadna inna, ale po tygodniu zrozumiesz ze nic do nich nie czujesz, tak samo jak nie czujesz to tej bylej