Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem glupia? facet.

Polecane posty

Gość gość

Mam okropne problemy z poznaniem fajnego faceta. Wszyscy wydaja mi sie nudni, jałowi i słabi. Rozmowy z nimi są łatwe do przewidzenia i po prostu nie sprawia mi to żadnej radośći. Kilka lat temu poznałam takiego jednego którego charakter się okropnie różnił od wszystkich innych. Dogadywałam się z nim jak z nikim innym, po prostu ideał. Sprawiał mi radość itp. Jednak często z nim zrywałam kontakt. Przez swoją glupotę i tak dalej. W końcu, rok temu odnowiłam ten kontakt i świetnie się dogadywaliśmy, wszystko dążyło w stronę związku. Byłam szczęśliwa jak nigdy. Ale potem dowiedziałam się że próbował wyłudzić moje zdjęcia od uwaga : Mojego byłego z którym miałam na pieńku. Okropnie się wkurzyłam, po prostu tak mnie zawiódł wtedy i zdenerwował że bez słowa zerwałam kontakt z znowu i pomimo jego prób go olałam. Cały czas miałam go w głowie i kiedy rozmawiałam z jakimś innym to żałowałam że nie jest taki jak tamten. Podglądałam go czasami na fb i tak dalej. Aż w końcu zobaczyłam teraz że jego bliska kuzynka umiera na raka i zbierają pieniądze na leczenie. Wgle nie zważając na wszystko go dodałam i chciałam więdzieć jak się czuje i szczerze miałam w dup::.. ie to co było wcześniej. Pisze do niego teraz, on mi normalnie odpisuje ale nie wiem czy to nie jest takie narzucanie się? Czy to nie jest chore i czy dobrze zrobiłam?

Gość gość
a on zna twojego bylego? co to za zdjecia, jakies kompromitujace?