Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruchAnia

Ahh zdrada jak mnie to jara

Polecane posty

Gość ruchAnia

To że mająć kogoś tulę, całuję i obmacuję kogoś innego i pier/do/li/my się jak para egoistów. Wiem, że robię coś złego - i dobrze mi z tym.

Gość gość
I po co w ogóle piszesz takie głupoty? Nie musisz się chwalić że jesteś idiotą i masz drugiego człowieka za zero.

Gość gość
Nie po to tak zdrada podnieca, by nie korzystać. Nic tak nie podnieca jak zdrada... Bzykanko z kimś innym poza obecnym partnerem/ką i ta świadomość... Idiota to ten co nie sięga po taką rozkosz w czystej postaci.

Gość gość
A taka pała co wchodzi raz w jedną kobiecość raz w drugą... achh albo ci/pka zalewana raz jednym nasieniem i chodzi z tym w sobie kobieta a potem zaraz wchodzi drugi i niczego nie świadomy też się spuszcza.

Gość gość
Sodomnia i gomoria!

Gość ruchAnia
Noo.. sodomia i gomoria, najprzyjemniejsze miejsce na Ziemi.

Gość gość
a najlepsza zabawa jak to wychodzi na jaw i najmocniejsze slowa swiata to nie tak jak myslisz poprostu boki zrywac

Gość gość
Debile naoglądali sie programu "zdrady".

Gość gość
jak do tej pory jedyny debil na kafe to ty

Gość gość
Ja tu nic nie piszę że jarają mnie zdrady ani że chcę sie puszczać z przystojniakami itd, więc jak do tej pory jestem tu jedyną MĄDRĄ osobą.

Gość gość
Mądra to będziesz jak majteczki spadną dla jakiegoś przystojnego łobuza, który zresztą sam ściągnie je.

Gość gość
to podpucha komus sie nudzi

Gość gość
Pewnie jakis ultrakatol zdejmuje maskę na noc i troluje jak poy*****.

Gość ruchAnia
Wszyscy oburzeni a potem sami przynajmniej raz w życiu myk, majteczki przed kimś innym lądują i zwierzęce ru/chańsko bez opamiętania, byle mieć orgazm życia i SATYSFAKCJĘ.

Gość gość
tylko się badaj regularnie, bo jeszcze jakieś choróbsko rozniesiesz. a prostytutka to najstarszy zawód świata, a jak wiadomo żadna praca nie hańbi:D

Gość gość
"tylko się badaj regularnie, bo jeszcze jakieś choróbsko rozniesiesz." Ja piertole bo wy tacy pewni swoich "drugich polowek" ze badac już się nie musicie co? :D

Gość MĄDRA OSOBA
Wszyscy oburzeni a potem sami przynajmniej raz w życiu myk, majteczki przed kimś innym lądują i zwierzęce ru/chańsko bez opamiętania, byle mieć orgazm życia i SATYSFAKCJĘ. X Satysfakcję z czegos podobnego może miec tylko szmata i wywłoka taka jak ty.

Gość gość
Wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy w sobie zwierzę. Ty się zapierasz, a Twoja "druga połówka" na pewno będzie mieć lub miał/a odjazd w bok z soczystym orgazmem.

Gość gość
orgazm zycia ha ha ha malo wiesz o orgazmach

Gość gość
dziś owszem, ale mu tego nie powiem niech się zastanawia:D

Gość gość
Nie musicie udawać. Ja wiem że chcecie się puścić. Kręci was bycie szmatkami albo posunięcie szmatki jakiejś na boku...

Gość gość
facet też jest męską wywłoką jeśli się puszcza na prawo i lewo, nie ma co ich tak idealizować.

Gość gość
No. On się z wywłokami zadaje więc jest kur/wiarz. Lubi wkładać w inne ci/py niż tej swojej wybranki haha. Oj na pewno kręci go że tak wiele Pań smakuje go.

Gość gość
I na serio tak jest. Wy myślicie że mnie to nie dotyczy. WY na pewno macie myśli o skoku w bok i tak sam on/ona, ta wasza połówka kimkolwiek nie jest. I na pewno większość korzysta... wy też skorzystacie z okazji, majtki wam zlecą a wy nie będziecie wiedzieli co się stało a po wszystkim szok.

Gość MĄDRA OSOBA
Ja wiem że chcecie się puścić. x ty jesteś znana tutaj kafeqrwa, do tego chora psychicznie, bo wydaje ci sie że wiesz czego ktoś inny chce. Otóż nie, tylko ty jesteś taką szmatą do wycierania klopa.

Gość gość
Nie udawaj cnotki, Ty się chyba najbardziej chcesz puścić a najbardziej nie możesz, bo masz dobrą opinię. I musisz gdzieś może na wyjeździe. Tylko się wypniesz a sam Ci zdejmie majtki i włoży i to w dupę, mężowi tak nie dajesz ale taka penetracja bez pytania mocno Cię podnieci.

Gość gość
moja sie obudzila i chce chlopa a skad ja jej chlopa wezme o tej porze

Gość krejzolkoalicja
Dawaj wykręć szczotkę od mopa, posmaruj i jej wsadź. Koniec zakleszczy się w jej vaginie a drugim końcem steruj jak będzie jeździć gołą dupą po posadzce...

Nie jestem cnotką i niczego nie udaję, ale zdradzać nie mam zamiaru i nigdy tego nie zrobię, zrozumiałaś szmato? A zresztą po co ja to piszę, na pewno nie zrozumiałaś bo jesteś prostytutką, to widać, i wierność oraz monogamia są ci obce.