Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zmarszczki przy jednym oku

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

a raczej te kurze lapki zauwazylam ze sie robi przy prawym oku kiedys nosilam grzywke na lewa strone czy to dlatego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mam przy obu jajkach zmarszczki:-( ale nosze majtki to nikt nie zobaczy:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W膮tpi臋 偶eby to mia艂o jakie艣 znaczenie, mo偶e spr贸buj krem贸w przeciwzmarszczkowych, ile masz lat? Dobre na zmarszczki s膮 kremy z wiesio艂kiem, ja bardzo lubi臋 oeparol.

Udost臋pnij ten post

Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa sk贸ry jest niezb臋dna, by zachowa膰 na d艂u偶ej jej j臋drno艣膰 oraz g艂adko艣膰. Aby cieszy膰 si臋 d艂u偶ej m艂odszym wygl膮dem, polecam krem przeciwzmarszczkowy FLOSLEK, kt贸ry znacz膮co sp艂yca zmarszczki oraz czyni sk贸r臋 mi臋kk膮 w dotyku. http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/539,przeciwzmarszczkowy-krem-na-dzien-spf-.html - krem przeciwzmarszczkowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarzynkakasia
Je艣li chodzi o redukcj臋 zmarszczek polecam L'oreal Revitalift Laser X3. Ja jestem posiadaczk膮 kremu dzi臋ki kampanii Klubu L'oreal Paris, jednak偶e stosowa艂am go ju偶 wcze艣niej. I powiem szczerze 偶e do tej pory to jeden z najlepszych krem贸w przeciwzmarszczkowych jakie stosowa艂am. Wiadomo 偶e nie mo偶na spodziewa膰 si臋 po nim cud贸w, jakby艣my wysz艂y spad skalpela, czy chocia偶by lasera;) bo tu nie o to chodzi. Jednak krem w swoim dzia艂aniu zachwyci艂 mnie na tyle, 偶e kiedy dowiedzia艂am si臋 偶e w艂a艣nie go otrzymam w paczce by艂am prze szcz臋艣liwa. Moja sk贸ra jest po nim wyg艂adzona, uj臋drniona i napi臋ta. Zmarszczki zdecydowanie sp艂ycone i mniej widoczne. Dla mnie najlepszy ! #jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EmiliaG
Dok艂adnie, krem L'Oreal Revitalift Laser X3 sprawdza si臋 perfekcyjnie. Testuj臋 krem na dzie艅 od tygodnia i mo偶e o wyra藕nych efektach jest jeszcze za wcze艣nie, 偶eby m贸wi膰, ale co艣 czuj臋, 偶e jest to prze艂omowe odkrycie i nawet zaopatrzy艂am si臋 ju偶 w krem na noc! Polecam wszystkim kobietom borykaj膮cym si臋 z problemem tzw. "kurzych 艂apek" wypr贸bowanie krem贸w z tej serii. Pi臋knie pachn膮, dzia艂aj膮 cuda, a moja sk贸ra czuje si臋 o niebo lepiej! Wierz臋, 偶e w t膮 gam膮 krem贸w wygl膮da膰 te偶 b臋dzie o niebo lepiej ;)

Udost臋pnij ten post

Ja od tygodnia u偶ywam kremu LOREAL Revitalift Laser x3 i musze powiedzie膰 ,偶e juz widac pierwsze efekty...serdecznie zachecam do wypr贸bowania tego super kremu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zesp贸艂 Ternera jak si臋 posunie dalej to po艂owa twarzy b臋dzie w miar臋 taka jak by膰 powinna a ta druga przyspieszy znacznie ze starzeniem oj kiepsko to wygl膮da膰 b臋dzie ale co zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na dvpie kazdy ma zmarszczki,nie przejuj sie :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak si臋 nie przejuj 偶e a偶 si臋 przejmij

Udost臋pnij ten post

#jestemtegowarta pierwszy raz stosuj臋 krem revitalift laser x3 sumiennie i codziennie dwa razy. Krem 艣wietnie nawil偶a sk贸r臋, wyg艂adza j膮. p贸ki co u偶ywam tydzie艅 i wielkich zmian nie widz臋, ale jestem dobrej my艣li :) mam atopow膮 sk贸r臋 sk艂onn膮 do r贸偶nych alergicznych wyprysk贸w, ale dzi臋ki Bogu nie mam 偶adnych problem贸w stosuj膮c ten krem. A zapach nieziemski :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Fa
Ja r贸wnie偶 uczestnicz臋 w kampanii Klubu L'oreal Paris.Testuj臋 krem Revitalift Laser X3. Po dziesi臋ciu dniach u偶ywania go mog臋 z ca艂膮 pewno艣ci膮 powiedzie膰 ,偶e krem jest naprawd臋 wspania艂y. Od samego pocz膮tku stosowania czu艂am ,偶e to kosmetyk dla mnie. Jestem troch臋 alergiczk膮 i nie wszystkie kremy mi s艂u偶膮 , dlatego z pocz膮tku smarowa艂am twarz z lekk膮 obaw膮.jednak nic z艂ego si臋 nie dzia艂o , a wr臋cz przeciwnie. Sk贸ra jest wspaniale napi臋ta, nie b艂yszczy si臋,zapach kremu idealny.Gor膮co polecam!#jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja r贸wniez polecam krem Revitalift Laser X3, uzywam go teraz od dw贸ch tygodni i rezultay s膮 na prawd臋 zaskakuj膮co dobre :) Polecam wypr贸bowac a na pewno bedziecie zadowolone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
#jestemtegowarta - jak boicie sie kupic od razu calego sloiczka poproscie o kilka probek i wyprobujcie a na pewno do tego kremu wrocicie, mowa oczywiscie o kremie Revitalift Laser X3 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od 10 dni u偶ywam kremu L'oreal Revitalift Laser X3. Otrzyma艂am go dzi臋ki kampanii Klubu L'oreal Paris. Mam wra偶liw膮 sk贸r臋 i musz臋 uwa偶a膰 z kosmetykami do twarzy. Jednak ten krem spisa艂 si臋 u mnie bez zarzut贸w. Bardzo przyjemna konsystencja, zapach, sk贸ra po nim jest g艂adka jak u niemowlaka. Mo偶e jeszcze nie ma zbyt spektakularnych zmian je艣li chodzi o sp艂ycenie zmarszczek, ale stosuj臋 go od kilku dni. Gor膮co polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od 10 dni stosuj臋 krem L'oreal Revitalift Laser X3. Otrzyma艂am go, poniewa偶 bior臋 udzia艂 w kampanii Klubu L'oreal Paris. Mam wra偶liw膮 sk贸r臋 na twarzy i musz臋 by膰 ostro偶na z kosmetykami do twarzy. Ten krem jednak spisuje si臋 u mnie bez zarzut贸w. Ma przyjemny zapach i konsystencj臋. Sk贸ra po nim jest nawil偶ona, wyg艂adzona, w dotyku jak sk贸ra niemowlaka. Gor膮co polecam #jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danusia52
#jestemtegowarta Fantastycznym rozwi膮zaniem na kurze 艂apki jest zastosowanie kremu firmy L'OREAL - Revitalift Laser X3. Mam przyjemno艣膰 (autentycznie) testowa膰 ten krem i musz臋 przyzna膰, 偶e pocz膮tkowo podchodzi艂am do tego kremu bez przekonania, ale teraz szczerze wszystkim polecam. Likwiduje kurze 艂apki, a sk贸ra rzeczywi艣cie jest odnowiona. Krem nie jest tani, ale czasami warto zrobi膰 co艣 dla siebie, je偶eli s膮 tego widoczne efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam krem Revitalift Laser X3. Ja u偶ywam od tygodnia i ju偶 wida膰 efekty. Te偶 mia艂am kurze 艂apki i znacznie si臋 zmniejszy艂y. Krem po za tym,偶e likwiduje zmarszczki to jeszcze nawil偶a i uelastycznia sk贸r臋. Ja jestem z niego bardzo zadowolona.#jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 korzystam z kremu L'oreal revitalift laser X3.Jest rewelacyjny, zmarszczki s膮 ju偶 prawie niewidoczne. Nale偶y tak偶e doda膰,偶e konsystencja kremu jest lekka 艂atwo si臋 wch艂ania. Gor膮co polecam #jestemtegowarta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Devcilla13
Te偶 mia艂am ten problem i wypr贸bowa艂am sporo krem贸w ale wi臋kszo艣膰 nie dzia艂a艂a bo by艂y za s艂abe albo efekt by艂 chwilowy i wcale nie taki pora偶aj膮cy. Testowa艂am tyle krem贸w... najlepiej jest na pr贸bkach sprawdzi膰 co na Ciebie dzia艂a bo kupisz krem i efektu zero a pieni膮dze posz艂y... Mnie np.: Loreala Revitalift Laser x3 pasuje idealnie. Cena mo偶e nie jest najni偶sza ale u mnie efekty widzia艂am po kilku dniach. Stosuje go ju偶 d艂u偶szy czas i mam fajn膮 sk贸re i zmareszczki sie zmniejszy艂y znacz膮co!Sk贸ra generalnie wygl膮da zdrowo i 艣wie偶o - mo偶e dla Ciebie te偶 b臋dzie dobry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarnulka089
Na zmarszczki polecam Revitalift X3, Krem przeciwzmarszczkowy o mocy lasera na dzie艅. Ja Jestem bardzo zadowolona. Krem dobrze si臋 wch艂ania, nie jest t艂usty. Nadaje si臋 pod makija偶. Poprawa ju偶 na samym pocz膮tku stosowania. Sk贸ra j臋drna, mi艂a w dotyku. Nawil偶ona i napi臋ta. Zmarszczki sta艂y si臋 mniej widoczne a ja czuj臋 si臋 bardziej pewna siebie. #jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo zadowolona z dzia艂ania kremu przeciwzmarszczkowego Revitalift X3 i na pewno b臋d臋 go nadal u偶ywa艂a :) Ma bardzo fajn膮 konsystencj臋, szybko si臋 wch艂ania, a do tego ju偶 po dw贸ch tygodniach u偶ywania wida膰 pierwsze efekty. Polecam :) #jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Od 1,5 tygodnia stosuj臋 i jestem bardzo zadowolona. Sk贸ra wida膰, 偶e jest j臋drniejsza i od偶ywiona, nawet zauwa偶y艂am 偶e worki pod oczami lekko si臋 zmniejszy艂y a mia艂am z nimi problem od kiedy pami臋tam. Wiem, 偶e krem nie cofnie staro艣ci ale wiem te偶 偶e za艂agodzi nowe zmarszczki :) Dlatego krem revitalift sta艂 si臋 dla mnie nr 1 :) #jestemtegowarta Polecam krem revitalift laser X3 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marhaj
Z czystym sumieniem mog臋 poleci膰 krem Revitalift Laser X3 - to produkt wysokiej jako艣ci pocz膮wszy od pi臋knego opakowania, przez g臋st膮, ale przyjemn膮 konsystencj臋 po ob艂臋dny zapach. Sk贸ra jest po nim wyg艂adzona i pe艂na blasku. #jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Moja sucha sk贸ra z siateczk膮 drobnych zmarszczek bardzo polubi艂a Krem L'oreal Revitalift Laser X3. Krem stosuj臋 dopiero drugi tydzie艅 a ju偶 zauwa偶y艂am pierwsze efekty jego dzia艂ania. Sk贸ra sta艂a si臋 bardziej promienna i jakby odrobin臋 g艂adsza i m艂odsza. Por贸wna艂am zdj臋cia okolic oczu (przed i 7 dni po stosowaniu kremu) i naprawd臋 wida膰 r贸偶nic臋. Krem dzia艂a! Pok艂adam w nim du偶e nadzieje i my艣l臋, 偶e mnie nie zawiedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata41
Krem Revitalift Laser X 3 pi臋knie uj臋drnai buzi臋, jest bardziej napieta i przy regularnym stosowaniu sp艂yca zmarszczki. Jestem bardzo zadowolona i na pewno kupie nast臋pne opakowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo um贸w si臋 do gabinetu na zabieg wype艂niania zmiarszczek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b臋d臋 si臋 bardzo rozpisywa艂a, zapewniam wszystkie panie 偶e krem L'oreal revitalift laser X3 jest naprawd臋 bardzo dobry.#jestemtegowarta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gees
Podpisuj臋 si臋 i polecam krem L'Or茅al Paris Revitalift Laser X3! Dlaczego? Poniewa偶 #jestemtegowarta Krem jest naprawd臋 dobry, dzia艂a szybko, cena przyst臋pna. Nie s艂ysza艂am, 偶eby kogo艣 podra偶ni艂 czy uczuli艂. Mam przyjemno艣膰 testowa膰 go dzi臋ki akcji zorganizowanej przez Klub L'Or茅al Paris (wcze艣niej mia艂am tylko kilka pr贸bek i ju偶 wtedy go polubi艂am). My艣l臋, 偶e ten krem rozwi膮偶e Tw贸j problem. Cz臋sto te偶 s膮 na niego promocje :)

Udost臋pnij ten post