Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarszczki przy jednym oku

Polecane posty

Gość mysza75
Bardzo dobry krem. Zapach delikatny, pod makijażem zachowuje się tak jak powinien. Spłyca zmarszczki, moja buzia jest gładka, delikatna, aksamitna. Kwasy zawarte w kremie działają skutecznie.Moja buzia jest nawilżona z czym mam problem.Krem skutecznie radzi sobie z moim zmarszczkami. Moja skóra jest bardziej napięta, kurze łapki mam niewidoczne.#jestemtegowarta

Gość gość
Polecam. Krem Revitalift Laser X3 (marki Loreal) jest bardzo wydajny. Ma bardzo ładne, wyróżniające się i praktyczne opakowanie. Krem świetnie nawilżył moją skórę, przez co stała się bardzo miękka i przyjemna w dotyku. Zmniejszył także nieco widoczność ''kurzych łapek''. Skóra na twarzy stała się bardziej napięta i jędrna. Produkt ma przyjemny zapach, dobrze się rozprowadza na twarzy, szybko się wchłania nie pozostawiając lepkiej skóry. #jestemtegowarta

Gość gośćMalgorzatabl
Trzeci raz testuję kosmetyki L'Oreala. Polubiłam je.Są przyjazne dla mojej skóry, która jest już bardzo wymagająca.Krem spełnia moje oczekiwania.Przyjemn­ie pachnie,nadaje skórze aksamitny dotyk, chce się ją dotykać i dotykać.Koleżanki w pracy stwierdziły,że w ostatnim okresie maja skóra na twarzy ma bardzo świeży wygląd,a tajemnicą tego oczywiście jest stosowanie od 10 dni kremu.Ten krem, to mój przyjaciel, bo #jestemtegowarta­

Gość gość
Polecam ten krem.Świetny na zmarszczki

Gość EmiliaG
Używam już 3 tydzień. Konsystencja i aplikacja kremu niezbyt mi odpowiada. Wcześniej używałam kremu o żelowej konsystencji a Revitalift Laser jest jednak dość gęsty. Wchłania się natomiast dość szybko. Najważniejsze jest to że działa. Od dawna jestem wielbicielką kwasów hialuronowych i je namiętnie stosuje. W tym kremie mamy kaws hialuronowy, LHA (kwas lipohydroksylowy) no i oczywiscie PRO -XYLAN – cząsteczka młodości. Dla mnie ten ostatni składnik to prawdziwa rewolucja. Wcześniej spotkałam się w nich kremach BB Garniera. Ale tutaj jego działanie jest o wiele bardzie widoczne. Skóra jest o wiele bardziej zagęszczona, nawilżona i wymodelowana. Zmarszczki zredukowane i o wiele mniej widoczne. #jestemtegowarta

Gość gość
#jestemtegowarta Dzięki Loreal miałam okazję przetestować rewelacyjny krem przeciw zmarszczkowy Revitalift Kaser X3.Zmarszczki już po kilku dniach spłyciły się.Polecam

Kremu firmy L'Oreal Revitalift Laser X3 używam od ponad trzech tygodni i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona ,krem ślicznie pachnie ,dobrze rozprowadza na mojej skórze sprawiając , że jest bardziej nawilżona i napięta i gładka. Polecam #jestemtegowarta

Gość aidil721
Zostałam ambasadorka Loreal i otrzymałam prezent w pięknym opakowaniu. Miałam przyjemność testować ten krem przez 14dni i powiem że w moim przypadku efekt przerósł moje oczekiwania. Krem ma bardzo przyjemny zapach i delikatna konsystencje. Rozprowadza się na twarzy płynnie i szybko wchłania. Po dwóch tygodniach moja skóra stała się bardziej elastyczna a zmarszczki mimiczne zmniejszyły się. Jestem bardzo zadowolona z efektu i polecam go innym Panią. #jestemtegowarta

Testowanie kremu trwające 2 tygodnie zawsze uważałam że jest bez sensu, bo to za krótki okres. Ale ten krem działa cuda już po 7 dniach. Na prawdę działa na zmarszczki, może nie wygładziło je całkowicie, ale widać już zmiany. Moja skóra przez cały dzień jest nawilżona i napięta, staje się młodsza z każdym dniem . Ludzie już mnie odmładzają :-) Zapach delikatny. Krem super się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawia tłustej powłoki. Idealny pod makijaż. POLECAM #jestemtegowarta

Gość bozenazja
#jestemtegowarta Warto wypróbować krem na dzień od Loreala, revitalift laser X3, konsystencja świetna, wchłania się pięknie i nawet lekko matuje, nadaje się pod makijaż. A co naważniejsze - zmarszczki już po kilku dniach są płytsze i skora wygląda młodziej

Również polecam Krem na dzień Revitalift Laser X3. Po kilku tygodniach uzywania skóra jest widocznie wygładzona, jaśniejsza, zmniejszyły sie przebarwienia. Kurze łapki wokół oczu sa zdecydowanie mniejsze i mniej widoczne. #jestemtegowarta

Gość gość
Jestem w trakcie używania Revitalift Laser X3 firmy L'Oreal. Produkt dostałam w ramach akcji do testowania. Ogólnie jestem zadowolona z produktu. Jest odpowiedni do skóry dojrzałej. Nawilża, wygładza i pomaga w pozbyciu się zmarszczek. Sama u siebie zauważyłam poprawę. Widzę, że skóra jest bardziej napięta w okolicach oczu. #jestemtegowarta

Gość gość
Polecam serdecznie wypróbować krem L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 jeżeli oczywiście wiek na to pozwala jest naprawde skuteczny i działa z mocą lasera do tego świetnie się wchłania i ma bardzo miły zapach. #jestemtegowarta

Gość MIMI1074
Polecam Wam krem L'oreal Revitalift Laser X3 na dzień, otrzymałam go w akcji L'oreal i jestem nim zachwycona, jest rewelacyjny. Kremuję się rano i wieczorem, twarz nabrała blasku, jest wygładzona. Czuję sie po nim super, skóra jest odpowiednio nawilżona, doskonale nadaje się pod makijaż. Zmarszczki są spłycone, twarz wygląda młodziej :) #jestemtegowarta

Gość Ela67
#jestemtegowarta mi krem bardzo przypadł do gustu. Naprawdę wygładza zmarszczki, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Do tego jak dla mnie pięknie pachnie.

Gość ela65
#jestemtegowarta Biorę udział w akcji i jestem bardzo zadowolona z działania kremu, zauważyłam wygładzenie zmarszczek, uelastycznienie i poprawę konturu.

Gość Violetta Ch
I ja polecam krem Revitalift Laser X3! To idealny krem dla dojrzałej i wymagającej cery! Produkt działa! :) Producent nie składa obietnic bez pokrycia. Krem wypełnia zmarszczki, odżywia cerę i nawilża ją. Skóra po użyciu nie lepi się, jest przyjemnie gładka :) Krem nadaje się pod podkład, a po paru godzinach skóra nie zaczyna się po nim świecić. Muszę stwierdzić, że znalazłam swój ideał! :) Do tego krem jest wydajny i ma piękne, minimalistyczne opakowanie :)

Gość Violetta Ch
I ja polecam krem Revitalift Laser X3! To idealny krem dla dojrzałej i wymagającej cery! Produkt działa! :) Producent nie składa obietnic bez pokrycia. Krem wypełnia zmarszczki, odżywia cerę i nawilża ją. Skóra po użyciu nie lepi się, jest przyjemnie gładka :) Krem nadaje się pod podkład, a po paru godzinach skóra nie zaczyna się po nim świecić. Muszę stwierdzić, że znalazłam swój ideał! :) Do tego krem jest wydajny i ma piękne, minimalistyczne opakowanie :) #jestemtegowarta

Gość Bozenka 92
polecam bardzo krem Loreal Revitalift Laser x3. Świetnie działa, ma wspaniałą konsystencję i idealnie nadaje się pod makijaż. #jestemtegowarta

Krem Revitalift Laser X3 to moje kobiece must have, to bezkonkurencyjne odkrycie roku! Spełnił moje oczekiwania, zaskoczył zupełnie w kwestii radzenia sobie ze zmarszczkami, pomógł mi odzyskać młodzieńczy blask, zdrowy wygląd i poprawił gęstość skóry. Czuję się piękna i zadbana bez żadnych wizyt u kosmetyczki. Stosując regularnie krem systematycznie dostrzegałam zmiany, które pozytywnie mnie zaskakiwały, twarz dojrzałej kobiety z dnia na dzień promieniała, a po 2 tygodniach zniknęły drobne zmarszczki i przebarwienia. Wygładziła się również skóra na szyi, jest bardziej napięta i jędrna. Konsystencja kremu i jego delikatny zapach to dodatkowe zalety kremu, a jego szybkie wchłanianie i nie tłusta konsystencja to rewelacyjne cechy! Revitalift Laser X3 to krem nowoczesnej kobiety, szybko zauważalne efekty zachęcają do jego kupna i zainwestowania w piękno, ponieważ właśnie tego jesteśmy warte! Piękne, estetycznie wykonane opakowane to kolejny plus tej marki, więc warto podarować sobie odrobinę luksusu, zamiast wydawać pieniądze na zabiegi w zakładzie kosmetycznym i w domowym zaciszu obserwować ja nasza twarz nabiera młodzieńczego wyglądu i blasku! #jestemtegowarta

Gość gośćmarzena
Polecam krem Revitalift Laser X3 L'Oréal Paris. Dziala jak luksowy zastrzyk mlodosci. Cudowny eliksir zamkniety w malym pudeleczku. Piekny zapach. Efekty rewelacyjne . Mniejsze widoczne zmarszczki na czole,pod oczami rowniez. Cera bardziej promienna i napieta. S #jestemtegowarta

Krem Revitalift Laser x3 jest rewelacyjny jeśli chodzi o walkę ze zmarszczkami tymi wokół oczu oraz na całej twarzy oraz szyi. Krem ten wygładza je oraz wypełnia. Twarz staje się gładsza, a zmarszczki są mniej widoczne. Krem ten modeluje także owal twarzy. Poprawę widać po krótkim czasie jego stosowania. Na mojej twarzy efekty widoczne były już po tygodniu. Krem zredukował moje "kurze łapki" oraz zmarszczki na czole. Żaden z dotychczas stosowanych kremów tego nie uczynił. Krem Revitalift jest tym kremem, którego potrzebowałam. #jestemtegowarta.

Gość gość
Ja też miałam okazję wypróbować krem L'oreal Revitalift Lase x3. Krem należy do takich, które mają konsystencję z tych bardziej gęstych, ale ten fakt wcale nie przeszkadza temu, żeby dobrze się wchłaniał i nie pozostawiał tłustego filmu na mojej skórze, która generalnie jest sucha. Chwilę po aplikacji spokojnie można na niego nakładać podkład, bo nie roluje się i nie waży. Zapach określiłabym na taki trochę syntetyczny, ale dość przyjemny. Po dwóch tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się jędrniejsza i dobrze nawilżona.

Gość gośćwiesia
Ja również używam kremu REWITALIFT X3.Dostałam go w kampanii . Mam cerę suchą ,która jest bardzo podatna na zmarszczki.Po wypróbowaniu kremu ok.3 tygodni zauważyłam ,że moje zmarszczki zmniejszyły się, skóra stała się bardziej jędrna, poprawił się owal twarzy i jakby stała się jaśniejsza. Polecam ten krem ,dla mnie rewelacja!!!Jest dość wydajny, dobrze się wchłania.Świetnie nadaje się pod makijaż.

Gość gość
Nie słuchaj/ czytaj tej wariatki od Loreala!!!!!!!!!!!!!!! Ta firma to największy chłam. Polacem zrobić porządny zabieg u dobrej kosmetyczki ( powiedzmy 2-3) a potem kup dobry krem do codziennej pielęgnacji. Płatki żelowe kupione w rossmanie też dają fajne efekty jeżeli użyjesz ich 2 razy w tygodnu. Nie czytaj tych przechwałek o Lorealu bo to nic nie daje/. Idz do kosmetyczki która jest rzeczywiście dobra. Ja tak zrobiłam. Moja pracuje na Onmacabim efekty są świetne:)Poza tym wcześniej dobrze jest użyć dobrego kwasu o wysokim stężeniu.

Zaczęłam drugie opakowanie kremu REVITALIFT /LASER X3/ i jestem coraz bardziej zadowolona, szczęśliwa po prostu satysfakcja gwarantowana. Zmarszczki uległy spłyceniu i wygładzeniu. Moja skóra wreszcie nabrała zdrowego kolorytu - promienieje i jest świetnie odżywiona i nawilżona. Krem ten na pewno na długo zagości w mojej kosmetyczce.

Gość gość
moze spisz ciagle na jednym boku

Gość gość
Ten krem revitalift laser 3 to dla jakiego wieku jest przewidziany?

Używam kremu LOREAL Revitalift Laser x3 od 3 tygodni. Zauważyłam już pierwsze efekty...serdecznie zachęcam do wypróbowania tego super kremu. reklama w tym wypadku nie kłamie.

Używam kremu LOREAL Revitalift Laser x3 od 2 tyg. i już widać pierwsze efekty... serdecznie zachęcam do wypróbowania tego super kremu. Jest wydajmy, łatwo się rozprowadza i oczywiście ładnie pachnie. reklama nie kłamie w tym przypadku. #jestemtegowarta