Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę nie szczepić na MMR?

Polecane posty

Gość gość

Czy grożą mi jakieś konsekwencje, bo jest to szczepionka obowiązkowa.?Wiele złego naczytałam się na ten temat, a synek do tej pory na każde szczepienie reagował wysoką gorączką. Najwyraźniej nie służy mu to. A już najbardziej znamienna w skutkach może być MMR, bo jest najniebezpieczniejsza. Mamy napiszcie coś

Gość gość
Ja jeszcze tego g****a nie dałam wstrzyknąć córce. Czekam aż to zniosą i mam nadzieję że do tego dojdzie. Najwyżej będę się sprzeczać z sanepidem. Córka ma 6 lat.

Gość gość
Przeczytaj ulotkę. Tam sa napisane wszystkiexdzialania niepozadane. Goraczka po szczepieniu jest normalnym objawem.

Gość gość
Możesz, my nie szczepiliśmy. To do Was zależy, co pozwolicie wstrzyknąć Waszemu dziecku, a mmr to wielkie g****o. Ale możliwe, że sanepid się czepi. Poczytaj na stronie STOP NOP co robić.

Gość gość
Nie o gorączkę mi chodzi, boję się poważniejszych powikłań na całe życie. O tym się nie mówi, ale jest wiele dzieci, które po tym szczepieniu cofnęły się w rozwoju.

Gość gość
a potem będzie płacz że gówniak zdechł.

Gość gość
Możesz, nikt nie może cię zmusić do podania JAKIEJKOLWIEK szczepionki dziecku.

Gość gość
Czyli mogę się nie zgadzać. Ale o co chodzi z tym sanepiedem? O co mogą się czepić? Ta szczepionka ma być wycofana zdaje się ?

Gość gość
Sanepid nie ma prawa się czepiać, nie ma ŻADNEJ podstawy prawnej, to wszystko legenda, te wszystkie niby grzywny, kary to bezprawie, władze bazują na ludzkiej niewiedzy i strachu - nie dajcie się zastraszyć!!!