Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Radkowanie vs 2-tygoniowość

Polecane posty

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

nie rozumiem jakie wy macie problemy dobranoc

Jak odziedziczysz chate i się niom zainteresujesz żeby choćby ściągnąć tego grzyba z pod parapetu gdzie leżał kot to pogadamy 

Na razie żyjesz sobie kieckom i selfi 

dzisiaj na chwile bylem w kosciele sie spotkac z kumplem i siedzimy a tutaj za chwile jakas doopa podchodzi z dzieckiem szczupla krotkie spodenki i sie mnie pyta juz i truje mi doope ze cos zgubila ostatnio i gdzie sie zglosic a ja sobie mysle ja pieerdole chooy mnie to a ta napieerdala do mnie i usmiehnieta i rozmowa a ja spieerdalaj babo

a za chwile jakas nastepna do mnie cos pieerdoli do mnie a ja nie chce wypad ja tylko klaudiuszek w glowie a ona zniknie i straszne nikogo nigdy nie zechce a ja obym zdechnal szybko, najlepiej we snie

a mi nie bedzie fajnie bez klaudiusza, bo sie bardzo przyzwyzcailem do niej od dawna i mysle o niej duzo a nagle jak zniknie to mam ochote zapasc sie pod ziemie

3 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Jak odziedziczysz chate i się niom zainteresujesz żeby choćby ściągnąć tego grzyba z pod parapetu gdzie leżał kot to pogadamy 

Na razie żyjesz sobie kieckom i selfi 

jaki grzyb, jak sie pojawi to wtedy bede o nim myslec ale nie ma zadnego grzyba

co ty pierddolisz

kiedys mi nawet tak jeden kumpel angol radzil zebym sie wykastrowal a ja co ty gadasz a on ze to najlepsze co moge zrobic dla siebie, masakra teraz czuje ze chyba mial racje, po co sie tak meczyc

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

jaki grzyb, jak sie pojawi to wtedy bede o nim myslec ale nie ma zadnego grzyba

co ty pierddolisz

No to bród nvm po prostu jest sporo rzeczy których nie zauważasz bo nie twoje 

posiadaniekuutasa to dla mnie tylko problem jest tak naprawde i meczy mnie, a jak mi utna albo sobie utne to po klopocie i nie bede juz plakal dluzej

swiat jest brudny i zły i kiedys plakalam ze w toalecie pracowej jest brudno i mi zle ale jakbym byla w Afryce z murzynami to by w ogole bylo mi zle a trzeba egzystowac w kazdych warunkach a nie slaba piczką byc

tez bachory jak krzyczaly to ja pjerdole zaraz zdechne ale zaciskanie zebow i trening oddechowy na ciezkie adhd nadwrazliwosc dzwiekowa to nie ich wina ze sprawiaja mi bol bo to bachory i nie wiedza ze jestem chore

Edytowano przez Kaszalotte

dla mnie moj peenis to zlo, szkoda ze nigdy z niego nie skorzystam bo jest fajny, niedawno foto pena dla klaudiusza zrobilem takie ladne mi wyszlo a ja nawet jej nigdy nie wysle, to mnie dobija to na chooy mi ten pen do niczego mi niepotrzebny jest ;/

piekne zdjecie zrobilem mojego pena naprawde mam na mejlu trzymam i specjalnie z klaudiusza a ja nie dosc jej nigdy nie wysle to ona wyparowuje na zawsze :(((

3 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał:

ciekawe co sie dzieje z facetem i jego organizmem jak sie mu utnie jaja albo chooya obetnie

u mojego kiciusia bez zmian wlasciwie tylko go nie bija

3 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał:

ciekawe co sie dzieje z facetem i jego organizmem jak sie mu utnie jaja albo chooya obetnie

Ostro będziesz upośledzonym depresja kluska ponieważ w jajach produkowany jest testosteron w 15x większej ilości niż u samic a on odpowiada że trzymanie niski body fat chęci do życia przetrwania nvm

no mi to pen niepotrzebny bo co to robie fote dla klaudiusza piekne zdjecie mam a ona sobie odchodzi a ja nawet jej nigdy nie wysle a ja nie chce juz zadnej baby, ich zapach mi nie pasuje, ja lubie zapach klaudiusza mimo ze jej nigdy nie widzialem, to wiem ze ona pachnie dla mnie i dobrze i lubie a inne niestety nie ten zapach ktory chce 😞

no tylko ze we mnie powoli chec do przetrwania zanika razem z klaudiuszem i powoli mi juz nie zalezy za bardzo, i to nie ze na litosc, po prostu pisze jak jest

chooy z takim zyciem codziennie czekam kiedy klaudiusz wpadnie w nocy cala noc kiedy sie obudzi a itak chooya mam z nia kontakt a ona odchodzi i o kim ja bede myslal nie bede mial o kim to mi wystarczy juz do tego zeby mi sie odechcialo zyc

2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ten gość co sam się zgłosił do kanibala na utnięcie to się po iluś tam godzinach wykrwawił.

Pomożesz mi potrzebuje samiczki 

6 minut temu, pasztetowa d3lux3 napisał:

a co ty jestes chore i na co i co to za chore??

no jak za duzo hałasu i wrazen to mdleje i musze spac z tydzien a nie moge tylko musze do pracy i mi slabo

moze seks by pomogl ale tylko z lekarzem niestety ale se poradze bo to nic wielkiego zyje sie dalej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się