Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introligator

smutny mąż

Polecane posty

Gość gość d
Innym razem przeprowadzimy negocjacje ;) Dziś już idę spać, jeszcze jutro do pracy i pobudka o 6. Tak więc do miłego przeczytanego ;) (niech póki co pozostanie na Twoim ) ;) pa

Gość bdg
OK, ponegocjujmy :-) Tylko tutaj zaraz się zapcha :-/

Gość gość
dup.ę to ty ściskaj Lui bo Into może lubi anal,któż to wie ??

Gość bdg
Pobudka o 6 rano jest niehumanitarna :-( Ale skoro mus, to mus. Tylko tym razem nie śnij głupot! ;-)

Gość gość d
To że się zapcha to Ameryki nie odkryłeś :) Znajdzie się jeszcze odpowiedni czas :) pa

Gość gość d
Piszesz tak jakbym miała jakiś wpływ na te głupoty :) Wstawanie o 6 jest mało humanitarne ale można i do tego przywyknąć kwestia czasu SKARBIE :) I po raz trzeci.... pa ;)

Gość gość d
Jakie ? A już wiem, lub mądra jestem , hahahahah.... Po raz czwarty pa :)

Gość Iutagośćziuta
Kobieto gościu d, mam wrażenie że jesteś strasznie nachalna w stosunku do b d g. Ile razy to "skarbie" jeszcze napiszesz? Wolno Ci, oczywiście ale daj już spokój co? Uczepilas się go jak rzep a jak widzę bdg pisze tutaj z nudów. Przestań już i bądź troche inteligentniejsza.

Gość gość
Smutny mężu!!! Hej hej, jesteś jeszcze smutny?

Gość champagne1957
Lu, słodka brzoskwinko! Chcę teraz rozłożyć Twoje nogi by wejść w Ciebie jak Herkules i lizać namiętnie Twoje piersi. Chcę patrzeć w Twoje oczy, kiedy będziesz jeczec z rozkoszy. lu, lu, lu

Gość gość
Looi 2015.08.17 Zimno, bardzo. Rozumiem, że jest zmęczony, że potem się nie wyśpi, ale on tak ma cały czas. Powiedziałam mu ostatnio, że potrzebuję faceta, seksu i co usłyszałam? 'Znajdź sobie kochanka. Nie będziesz miała z tym problemu.' Miło, prawda? Czasem myślę, że zasłużyłby sobie na coś takiego. xxxxxxxxx I co Lui ? pouscilas tej szpary innemu czy nie ?:D co mezus na to ?

Gość gość d
lutagosc , z reguły nie odpowiadam na zaczepki, ale skoro nie rozumiesz dlaczego rozmawiam z bdg proponuje przeczytaj sobie trzy ostatnie słowa swojego wpisu. Co do calej reszty pozostaje mi tylko jedno......ziew :)

Gość gość
1. Bądź 2. Trochę 3. Inteligentniejsza No właśnie. Bądź!

Gość gośćsroki
Taaa a ta mu będzie po raz piąty i dziesiąty pa mówić, żenua totalne

Gość gość a i b i c
Gościu d, szanuj się kobieto

Gość gość d
No comment :)

Gość watterrr
Wy wszyscy jesteście nienormalni, sama chętnie pogadałabym z tym b, bo to jedyny gość na tym temacie który pisze z sensem. Cala reszta to banda idiotów którzy w życiu widzą tylko pieprzenie, a obrażanie innych sprawia im niewyobrażalną frajdę. P******i jesteście !!!

Gość bdg
Cześć :-) Uważam, że należy z odrobiną dystansu podchodzić do tego, co tu piszemy. Można z przymrużeniem oka rozmawiać o sprawach poważnych, o wzajemne obrażanie się nie prowadzi do niczego oprócz niekontrolowanych skoków ciśnienia tętniczego ;-) Nie szkoda na to zdrowia? :-)

bdg ;) Dystans to trudne pojęcie dla co niektórych piszących tu, nie tylko na tym temacie, ogólnie na kafe. Jak widzisz w zwykłym "cześć" widzą gołą dupę, a to co się czyta o Lool to na prawdę jest żenujące. Niestety to forum publiczne, niejako anonimowe więc czyta to co się czyta bo większość czuje się bezpieczna :(