Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpocząć te znajomość

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, który cholernie mnie pociąga, totalnie zapadł mi w pamięć. Zwykle mamy możliwość "kontaktu" tylko przez 2-3 minuty, wiec to nie dużo. Prawie codziennie chodzę do niego do "pracy", ale tak jak mówie to są ułamki minut. Po jego spojrzeniach, gdy patrzy mi prosto w oczy, postawie, chyba jest zainteresowany. Powie coś miłego, "dobrze Cię znów widzieć", "nareszcie jesteś", "czekałem na Ciebie" i uwodzi wzrokiem. Kiedy stanie obok mnie, kciuk w kieszeń i głęboko patrzy się w oczy, a do tego jego głos... Nogi się pode mną uginaja. Wydawalo mi się, ze jest wolny, jednak ostatnio ktoś powiedział mi, ze jest w związku, chociaż nie wydaje mi się. Ale co z mojej strony? Jak zacząć...? Czy "znaki" z jego strony coś oznaczają? Może powiedzieć na początku coś miłego? Bo nie chciałbym tak od razu zapraszać go np na kawę, chyba ze może jakiś spacer? Ale jeśli odmówi to co wtedy? Będzie mi głupio, gdy będę musiała się z nim widzieć. Jak rozpoczac te znajomość?

Gość gość
Jezeli ktos ci sie podoba to trzeba cos probowac bo mozna zalowac do konca zycia. A co maja powiedziec faceci ktorzy dostaja kosza?