Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Sprawa jest taka, nie cały miesiąc temu zamieszkałam razem z moim chłopakiem i od tego wszystko się zaczęło... Ja stałam się sprzątaczka, kucharką, ogólnie rzecz ujmując kura domowa dodatkowo pracująca 4-5razy w tygodniu. Od chłopaka zero wsparcia, jedynie finansowe. Jeśli o cos go poprosiłam od razu słyszałam pretensje typu kur** nie możesz tego sama zrobić..? To co on potrafi robic w domu to siedzieć godzinami przed komputerem i grać w jakieś durnowate gry. Ostatnio sprawa się pogorszyła ponieważ zaczął się zwracać do mnie bardzo nie kulturalnie przy każdej okazji gdy mu cos nie pasowało słyszałam słowa spierda***, jesteś poje*** czepiasz się byle głupoty. Po pjanemu nazywal mnie ty szmato wypierdo** cie z auta itp. Wczoraj natomiast miejsce miała taka sytuacja że spotkał się z kolegą, mieli iść grać w jakąś gierkę na komputerze, ale okazało się że robili zupełnie co innego. Wrócił do domu o 5 rano pijany, a na 7 do pracy. Zabrałam mu kluczyki z auta, ponieważ miał jeszcze %. To wstał o 6.50 i zaczął sie o to furac i wyzywac su** oddawaj kluczyki, to koniec , jesteś p****a**, s******l** i wyszedł z domu trzaskając drzwiami. Później w smsie napisal mi ze z nami koniec i mnie nienawidzi gdzie dzień prędzej pisał mi ze mnie kocha, ze po pracy przyjdzie po rzeczy a ja mam s******l**. Postanowiłam ze sama spakuje jego rzeczy i wystawie je przed drzwi jak będzie wracał z pracy. Ale to wszystko strasznie mnie boli bo robię to z myślą że on to przemyśli i się zmieni bo ja go dalej kocham :'(

Gość gość
provo :D nie wierze ,ze takie glupie kobiety istnieja

Gość gość
Istnieją, istnieją... mało tego one właśnie tego chcą, bo facet dobry, uczynny, czyli prawdziwy partner, to dla nich nudy. Kobieta musi mieć powód aby narzekać na faceta, bo jak facet będzie w porządku, to głupio tak czepiać się o bzdety, więc celowo wiążą się z idiotami.

Gość gość
Ty naprawde jestes 3,14erdiolnieta, skoro z nim jestes

Gość gość
Ja to juz nie wiem co na takie posty odpisywac...kochasz go no to sie mecz do konca zycia. A jak siebie kochasz,to zostaw idiote.

Gość gość
Właśnie zabrał swoje rzeczy z mieszkania, myślę że to była mądra decyzja.

Gość gość
Jak ewidentnie widac i czuc ze facet nie wie co to szacunek do drugiego czlowieka.to szkoda czasu

Gość gość
a teraz wrocil, bo ma mi cos do powiedzenia. wszedl, pocalowal mnie jak zawsze, mocno, brutalnie, az sie rozplynelam ze szczescia. po czym mnie uderzyl (z otwartej dloni, wiec nie bolalo) i powiedzial ze jestem szm... :'( plakac mi sie chce.

Gość gość
tacy faceci mają największe powodzenie porządny mężczyzna i fajny partner nazywany jest maminsynkiem

jeśli naprawdę Cie uderzył (chyba że to podszyw), to zgłoś to na policję. I nawet nie myśl, ze go "kochasz" .

Gość Taki_jeden_964
tacy faceci mają największe powodzenie porządny mężczyzna i fajny partner nazywany jest maminsynkiem xxxxxxx Już nie płacz i nie pisz pierdooool. Myślę że to prowo, a jak nie to ja nie jestem taki zły jeszcze... a nawet bym powiedział że przy tym kolesiu to z******ty, a ciągle wydaje mi się że jestem dla swojej menda. Denerwuję się łatwo, ale nigdy nie było kłótni i nigdy jej nie powiedziałem przykrego słowa.

Ło matko! Poważnie są kobiety, które godzą się na takie traktowanie?

Gość gość
Taki_jeden_964 dziś gdzie ja płaczę qrwo j****a?! Twoja stara to szmata, że takie masz jazdy jak po dropsach?!

Gość Taki_jeden_964
Taki_jeden_964 dziś gdzie ja płaczę qrwo j****a?! Twoja stara to szmata, że takie masz jazdy jak po dropsach?! xxxxxxx Who ?

Gość Taki_jeden_964
aaaa chyba już wiem, ale pisz po polsku... jak jesteś porządny to znajdziesz dziewczynę i nie obrażaj się bo piszesz głupoty.

Gość gość
Żaden facet nie będzie szanował kobiety która sama się nie szanuje i która jest uległa, to naturalna kolej rzeczy, samiec szanuje tylko te osobniki, które są mu równe lub silniejsze, które potrafią się postawić.

Gość gość
samiec szanuje tylko te osobniki, które są mu równe lub silniejsze xxxxxxxx kobiety kulturystki

Gość gość
nie - kobiety inteligentne, świadome swojej wartości

Gość gość
czasem tu zagladam i naprawdę dziwie się jakie głupie są dziewczyny, chłopak pije, wyzywa je od szmat a ta jeszcze pisze że go kocha, trzeba chyba mózgu nie mieć, albo wpisy jestem z alkoholikiem, albo mój facet mnie uderzył czy dziewczyny są tak leniwe że nie potrafią o siebie zadbać, to nic że mnie n*******la ważne że mnie kocha, żenada nigdy nie wyzwałem swojej kobiety, nigdy nie podniosłem na nią ręki, choć czasem wkurzała mnie niesamowicie, sprzątam gotuje prasuje, bo jestem jej partnerem, nikt od nikogo nie jest zależny, żyjemy wspólnie nikt nikogo nie wyzyskuje, lubię pograć w durne gry, ale jeśli dziewczyna mnie o coś prosi powiedzmy 5 raz i widzę jej minę że jak tego nie zrobię to tylko renia w nocy to to robię, chyba gdybym ją uderzył czy wyzwał nie umiał bym jej spojrzeć w twarz, wywal gościa niech spada, i poszukaj sobie porządnego faceta,

Gość gość
do drogich pań pełno jest porządnych facetów, może ich nie zauważacie, bo są mniej przystojni mniej bezpośredni mniej wulgarni, ale to od was zależy jakiego życia oczekujecie, w miłości jeśli obie strony kochają, nie ma mowy o biciu, czy ubliżaniu, jeśli wasz partner tak robi na początku związku to potem może być tylko gorzej, nie pakujcie się w szambo, i uciekajcie od takich puki nie macie z nimi dzieci, bo chyba nie chcecie by były świadkami jak traktuje was wasz ukochany

Gość gość
sory pomyliłem mail michal_kow1@o2.pl

Gość gość
T o ukryty pedal ,nie daje sobie rady z emocjami ktore ukrywa,i tobie sie dostaje. Ma cie za szmate bo wie ,ze sam ,jest szmata-nie daj sie temu szczurowi-dobrze go zwyzywaj - niech wie ze ty tez potrafisz-zobaczysz jak go zwyzywasz to sie opamieta, moze na krotko ale ty nie bedziesz miala kompleksow ze dalas sie tak ponizac. Nigdy nie wolno ci takego zachowania tolerowac a co wiecej go kochac -kopa w d**e i niech idzie do swoich pedalow,bo to jego swiat.