Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna27

Co o tym sądzić

Polecane posty

Gość inna27

Tekst z innego forum, człowiek który to napisał został bardzo źle opisany później, zwłaszcza przez kobiety. Sama jestem kobietą i myślę, że opisana w historyjce dziewczyna nie jst bez winy, że to była nieudolna obrona chłopaka. Jak Wy to oceniacie? "Dawno temu klikałem z dziewczyną przez komunikator, co dziennie, różne tematy, na prawdę miło się klikałem a trwało to przez (o ile pamięć mnie nie myli) to ze 4 może nawet 5 miesięcy. Uważałem tą znajomość jako tylko znajomość typowo wirtualną, gdyż miałem ( i nadal mam tą samą ) TŻ. Klikałem tylko w pracy (jeszcze wtedy nie miałem w domu neta) i wiedział o tym "kolega" z pracy, nie znał szczegółów, ale wiedział, że klikam z jakąś dziewczyną już długo, że mieszka nie daleko i, że ma ochotę się spotkać ze mną. To ona zaproponowała spotkanie, ja raczej unikałem tematu spotkania, ale ona zaczęła coraz częściej nalegać na to spotkanie. Spotkanie niezobowiązujące, bo wiedziała, że mam dziewczynę. A znajomość zakończyła się przez jej spotkanie, choć nie można tego tak nazwać z w/w kolegą. Wiedział, że dziewczyna ma ochotę się spotkać i namówił mnie żebym się zgodził, ale zamiast mnie pojedzie on. Niestety zgodziłem się, a ten matołek podjechał autem pod umówienie miejsce, przejechał obok niej, nawet się nie zatrzymała i odjechał, jak powiedział nie była w jego typie. Po tym dostałem przykrą wiadomość z której pisała, że chociaż mogłem się zatrzymać powiedzieć cześć i wtedy odjechać. Odpisałem, że to nie byłem ja, przeprosiłem, ale już znajomość była skończona, a i stosunek mój do kolegi też się trochę zmienił. Wiem - zachowałem się nie fair w stosunku do niej. Szkoda bo gdyby nie to znajomość pewnie trwała by dużo dłużej. "

Gość gość
ponieś konsekwencje tego co zrobiłeś. Szkoda tylko dziewczyny ;(