Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy piosenka "czerwone i bure" nadaje się na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość gość

mój narzeczony na taką piosenkę się napalił a jak ja jej posłuchałam to myślałam że mnie szlag trafi...jaka chamska piosenka....co wy myslicie o niej?

Gość gość
moim zdaniem pasuje mogłoby być zabawnie a nie sztywniacko jak przy modnej jakiś czas temu "popłyniemy po mleko" alexandry

Gość gość
Nie pasuje. Moim zdaniem pierwszy taniec powinien być o prawdziwej miłości a nie o posuwaniu, zdradzaniu i kur... się.

Gość gość
moim zdaniem wieśniacki bit tej piosenki,,,widze twoj narzeczony tylko o jednym mysli, o seksje

Gość gość
żenada -takie coś na pierwszy taniec? Raczej na noc poślubną.

Gość gość
Jakie mleko alexandry co to w ogóle ?

Gość gość
tam pada taki tekst: "mówiłeś pazerny ze mi bedziesz wierny, a ty żeś burasie wyburasił kasię" - twój facet jest normalny?? to na pierwszy taniec? jak ktos slusznie stwierdzil jest to piesn o k****eniu sie

Gość gość
"gdy masz w portkach korzen to sie bracie ożeń, jak masz w portkach licho siedź p;od piecem cicho" tam są takie słowa. i to na pierwszy taniec? nawet z wieśniakami w remizie nie przejdzie.

Gość gość
Chodzi o tą piosenkę: www.youtube.com/watch?v=rhs2KRTg990 Alexadra "Popłyniemy daleko"

Gość gość  on
ale z was sztywniary:O

Gość gość
a przyśpiewka "jedzie Arab jedzie?"

Gość gość
sztywniary, bo nie zachwycamy się "buraszeniem kasi" na pierwszy taniec? to nie my sztywniary tylko ty wieśniara no ale jak ktoś całe życie w patoli i rynsztoku się obraca to normalni ludzie są dla niego sztywniakami.... cóż

Gość gość
weź, tez mi sie to nie podoba, moj znajomy dał na wsi piosenke na weselu "a ta przepióreczka latała , skakała aż sie zesrała, a ta kura dupą szura, a ta kaczka kwacze kwak sypie jej sie z dupy mam, a ta kaczka robi kwak sypie jej sie z dupy mak, a ten kogut złotop→ory lata po wsi gwałci kury" :/ twoje to lajt

Gość gość
sprośnie piosenki już na weselu po kilku głębszych to co innego niż pierwszy taniec. nikt nie mówi, że mają tańczyć walca niczym cesarz Franz z cesarzową Sissi ale bez przesady jakiś smak i umiar powinien być. Widziałam już parę, która po obiedzie przebrała się w ciuchy retro i trampki by zatańczyć odlotowego, sportowego rock and rolla i to było fajne, luzackie ale na poziomie, a nie, że jakiś dres imbecyl z solarową dziunią będą się gibać do "BURASA" niczym w wiejskiej remizie. No ale co kto woli tylko nie każcie się ludziom tym zachwycać i jak ktos wam powie co o tym myśli to nie plujcie się.

Gość gość
O Marysi dajcie, będzie luz totalny, byłąm na wiejskim weselu kiedyś z ex chłopakiem i taka piosenka była: Czy pamiętasz, moja Maryś, Jakem tobie wsadził, Pierścioneczek na twój palec, Hej, jo się nie bawił. Czy pamiętasz moja Maryś, Jakżeś rozłożyła, Książeczkę swoją w kościele, Jakżeś się modliła. Czy pamiętasz, moja Maryś, Jakżeś chłopcom dała, Bawić się w twoim ogródku, Kiedy byłaś mała. Nikomu-m ja nic nie dała, Tylko Jasiu tobie, Czerwone takie jabłuszko, Przypomnijże sobie.

Gość gość
hahahaha za kogo ty wychodzisz kobieto? ja bym pięciu minut nie przesiedziała z takim kretynem :o Jak ktoś wybiera taka piosenkę to już mam jego obraz - nie poszła bym z nim na kawę, a co dopiero wyszła za niego :o

Gość gość
no ale on twierdzi że on to chce dać dla jaj żeby nie było za sztywno

Gość gość  on
dla mnie taka piosenka to luzik a wychodzi to z tego że dla faceta i kobiety ślub jest czymś zupełnie innym

Gość gość
daj spokój, mój znajomy dał jako trzeci taniec gównianą piosenke "wódko ma", jak jakis alkoholik

Gość gość
w życiu bym się z takim komiotem nie zwiazała, co ma sztywnosć do bycia wieśniakie?

Gość gość
co za kmiot

Gość gość
Ja rozumiem, że chce na luzie ale czy to zaraz musi być taka obora? to, że coś jest obleśnie i wulgarne to nie znaczy, że będzie wesołe, bo efekt możecie mieć zupełnie odwrotny. No ale twój narzeczony to totalne bydło skoro tego nie rozumie. Dla takiego typowego Janusza to będzie fajni i z jajem dla waszych gości to będzie totalna żenada. Moja siostra miała na pierwszy taniec "A Little Less Conversation" było z jajem ale też nie prostackie. Czy dla niektórych luz musi się wiązać z totalną wiochą?

Gość gość
ja bede miała walca afrkanskiego a nie jakieś tam czerwone i bóre

Gość gość
na pierwszy taniec lepsze będzie "jedzie ułan jedzie, konik pod nim hasa, dziure ma on w spodniach, ogląda ........ krajobraz"

Gość gość
to się nie nadaje w ogóle do niczego..