Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

e papieros w ciazy

Polecane posty

Gość gość

czy ktoras mama palila e papierosy w ciazy? czy dzieci są zdrowe?

e-papierosy podobnież są bardziej NIE zdrowe od normalnych papierosów, także sama odpowiedz sobie na to pytanie.

Gość gość
Ja pale e papierosa w ciazy, obecnie 29tc i jak do tej pory ciaza przebiega prawidlowo, mam wyrzuty sumienia ale nie potrafie rzucic. Mysle ze to jest lepsze zlo bo nie ma tych subsancji smolistych

Gość gość
Wiem ze pewnie mnie teraz wszyscy zlinczuja ale nie potrafie rzucic tego gowna. Dam znac po porodzie czy synus jest zdrowy, modle sie o to w kazda niedziele. A ty zalozycielko jestes w ciazy i tez palisz?

Gość Liguamia
Wapowałam e-papierosa Foof przed zajściem w ciąże, ale później od razu odstawiłam. Jest ciężko, ale nie narażę dziecka.

Gość gość
Zapytajcie matek które straciły ciążę lub dziecko z jakiś tam powodów czy one by paliły. Ja nie wiem jak można nie mieć mózgu i aż tak narażać zdrowie dziecka. Nikt ci nigdy nie powie że kłopoty w nauce są od tego że matka debilka palila w ciąży e papieroska zdrowy bez konserwantow i sztucznych barwników

Gość gość
Albo tych co w ciążę długo zajść nie mogą

Gość gość
Nikotyna to nikotyna. Jest szkodliwa. Nie wspominając o tej całej chemii używanej do wyrobu olejków. Jeśli nie szkoda Ci zdrowia własnego dziecka to pal dalej :) W końcu to Ty będziesz się potem użerać z jego zdrowiem...

Gość gość
ja odstawiłam swojego Tabaque już przed ciążą, z e-papierosami na szczęście jest łatwiej niż z analogami