Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

Żal mi brata i jego córeczki

Polecane posty

Zawiozłam dziś córkę do bratowej bo tam moja mama zajmuje się dzieckiem brata i moim i wiecie jaki tam syf?? w pokoju sajgon zabawki porozrzucane wszędzie , oczywiscie nie odkurzone a podłogi już chyba z miesiąc nie myte, kuchenka brudna aż się lepi przykre że moja córka musi się bawic w takim syfie, bratowa to ciamajda taka że szok nie potrafi posprzątać w domu wogóle sobie nie radzi ani z domem ani z dzieckiem w piątek przyjechaliśmy do mamy w odwiedziny (rodzice mieszkają z bratem i bratową na jednym placu) a ich córeczka cała zapłakana oczy czerwone jak królik masakra ona wogóle dziecka nie potrafi uspokoić a wiecie jakie to dziecko ma brzydką suchą skórę koszmar . tak mi szkoda brata i tego dziecka moj biedny brat nie dosć że pracuje to jeszcze musi obiady gotować

Gość gość
ale ty jestes inna idealna oh ah i kazda taka musi byc jak tak ci nie pasuje to wez sobie to dziecko i brata namow na rozwod to bedzie c***ewnie lepiej na sercu

Gość gość
Obok jest ten sam temat. Dlaczego dublujesz?

Gość gość
Jak pracujesz połowę mniej niż bratowa pomóż im czasem :) zaoferuj pomoc w opiece nad dzieckiem od czasu do czasu w sobotę pod warunkiem że bratowa posprząta w tym czasie. Wracasz a tam dalej syf to powiedz że więcej nie bierzesz dziecka do siebie chyba że zmieni zdanie.

ja pracuje na 1/2 etatu , domem i dzieckiem zajmuję się sama , posprzątne na błysk , maż ma zawsze gorący i pyszny obiadek po pracy, moje dziecko się super rozwija czytam jej bajeczki co dzień . A u bratowej syf, dziecko zapłakane z brzydką skóra i pomimo że ma 2 latka to jeszcze w pampersie, obiady gotuje brat no koszmar jak ona sobie nie radzi to powinna zrezygnować z pracy a ona nie dosć ze cąły etat to jeszcze do domu znosi segragatory

Gość gość
HAHAH 2 latka i w pampersie- rzeczywiscie szok i zaniedbanie dziecka puknij sie w leb idiotko

Moje ma 15 miesięcy i już ją uczę korzystać z nocnika żeby później w wieku 2 lat już bez pampersa chodziła

Gość gość
Zajmij się swoim "podworkiem". Na 100% przesadzasz bo chcesz się popisac jaka to z ciebie dobra gospodyni

Gość gość
A co jest nie tak u ciebie ze się dowartosciowujesz kosztem bratowej? Mniej kasy macie? Mniejsze mieszkanie?

Gość gość
a dlaczego zawozisz dziecko do bratowej skoro tak taki syf?Nie możesz do swojego czystego mieszkania zabrać dzieci i niech tam matka pilnuje? W czym prblem?

Gość gość
to idz pracowac na caly etat, przynos prace do domu i zobaczymy ile bedziesz miec pary na bajeczki.pewnie jeszcze w mieszkaniu mieszkasz i nawet ogrodu do ogarniecia nie masz.mi zal twojego brata ze ma taka zawistna siostre.

Gość gość
Ja p*****le...Idź kobieto czyścić swój kibel, bo pewnie masz osrany a nie na forum dublujesz tematy na temat swojego nudnego, pedantycznego życia....

Gość gość
Zawiozłam dziś córkę do bratowej bo tam moja mama zajmuje się dzieckiem brata i moim i wiecie jaki tam syf? X I teściowa nic by synowej nie powiedziała na taki "syf"? Wątpię.

Gość gość
"a ona nie dosć ze cąły etat to jeszcze do domu znosi segragatory" sama piszesz, że bratowa ma tyle pracy, to dlaczego twój brat nie zajmie się sprzątaniem??? Nie każdy ma lajtową pracę i wolne popołudnia, siedzi w domu nad papierami po pracy to niech mąz ogarnia dom. Prace są różne, chyba nie sądzisz, że dla rozrywki siedzi nad tymi segregatorami?

Gość gość
Ludzie przejrzyjcie wpisy tej zj*****j kobiety... łooo matko szkoda słów na typiarę. trzeba ją zbanować jak nic :D

Gość gość
Dajcie linki bo nie mogę nic znaleźć :-D

Gość gość
O mamo...

Gość gość
To wasza mama to zła teściowa nic nie pomoze

Gość gość
To może niech mama zajmuje się dziećmi w TWOIM DOMU i niech tam robią syf -zobaczymy jak nadążysz ze sprzątaniem :-)

Gość gość
Jeśli dziecko jest zaniedbane porozmawiaj z mamą, która małą pilnuje i z nimi obojgiem. Praca pracą ale 2latka nie może chodzić w pampersach!

Gość gość
Kobity przecież to troll! Tylko zmieniła teraz nick z Agi coś tam:) o tym samym pierdzila juz w niejednym temacie, i zawsze przewijal się wątek bratowej i cieplego obiadu na stole dla męża autorki:) tylko teraz widzę ze podjęła pracę na pol etatu he he...

Gość gość
To zatrudnij nianie czyscioszko i niech w Twojej chalupie dzieciaka pilnuje. A nie zzerujesz na babj sie wtracasz.ci i jeszcze bratowe

Gość gość
No wiesz, ciężko ugotować zimny obiad. Dwuletnie dziecko w pampersie to standard, jakby miało 4 to mogłabyś mówić o zaniedbaniu. Zresztą w ogóle ten cały temat jest przez jakaś tępa kwoke nnapisany.

Gość gość
Bratowa pracuje na caly etat i jeszcze prace do domu musi przyniesc i ma jeszcze sprzatac? A twoj brat to co ? Kaleka? Rece uj***lo ze sprzatac nie potrafi? To ze czlowiek urodzil sie kobieta to nie znaczy zaraz ze tylko jej trzeba przypisac prace domowe. Dom jest tez twojego brata i widac ze to on jest syfiarz i w dodatku c**a skoro kobieta musi dorabiac po godzinach... Uwielbiam takie pancie co to facetow rozgrzrszaja z prac dompwych chcac za wszelka cene ciagnac w to rutynowe nudne gowno inna kobiete... Ja bym cie wytargala z wlasnego domu za wlosy jeszcze bym w d**e kopla jakbys mi tak zaczela taka gadke wstawiac...

Mój brat pracuje i jeszcze gotuje to kiedy ma sprzątać??? Skoro bratowa nie radzi sobie z prowadzeniem domu i dzieckiem to niech zrezygnuje z pracy, powinna zadbać o córkę i męża nie podoba mi się to że moje dziecko musi bawić się na tej brudnej podłodze

Gość gość
"Uwielbiam takie pancie co to facetow rozgrzrszaja z prac dompwych chcac za wszelka cene ciagnac w to rutynowe nudne gowno inna kobiete... " Dokładnie. To że faceci są egoistami i lubią po pracy być jedynie użytkownikami swoich mieszkań to jedno. Ale że wiele jest takich bab które dały sie wciągnąć w bycie niewolnicami i usiłują to samo wymuszać na innych kobietach to już jest chore!!! W pysk trzeba strzelić takie tępe idiotki. Pasuje bycie poddańczą służącą to trzeba było arabusa sobie na męża wziąć. Tępe kwoki.

Gość gość
"nie podoba mi się to że moje dziecko musi bawić się na tej brudnej podłodze" Wcale nie musi, nie zaprowadzaj tam dziecka i po roblemie.Może zaproponuj, aby dzieci były u was razem z twoją matką, skro taki syf u bratowej. Tak tam brudno, tak żłe, to po co tam dziecko zostawiasz?

Gość gość
Fajną postać sobie wymyśliłaś "Agatko". Można się pośmiać  i w pełni rozumiem. Ja z nudów wymyśliłam 3 postacie: nie grzeszącą rozumkiem tąwredną, wykształconą i kulturalną olabogę13 oraz zabawną do posikania żonę hakera. To były jaja! Ale znudziło mi się i piszę już tylko z gościa i czasem jako facet na erotyce. Pozdrowienia

Gość gość
Przeciez to znow ta wariatka co 1000 razy zaklada tematy o swojej bratowej.idz sie leczyc idiotko