Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samochód 123

Używane auto na zimówkach.

Polecane posty

Gość Samochód 123

Chcę zakupić auto, jednak ma założone zimowe opony. Czy z racji tego właściciel powinien opuścić cenę na zakup letnich opon?

Gość gość
przeciez możesz jezdzic na zimówkach. Tyle że troche szybciej sie przez to zniszczą

Gość samochód123
Jazda na zimowych jest bardzo niebezpieczna. Inna twardość gumy, itp. Upał, deszcz i pozamiatane. Do tego takie opony w lato bardzo szumią. Ktoś ma doświadczenie w kupowaniu auta na oponach niedostosowanych do pory roku?

jesli cena mimo to i tak jest korzystna to kupuj. A opony zawsze można kupić korzystnie, dobre, nowe w super cenie znajdziesz na www.oponytanio.pl

Gość gość
wiem z doświadczenia że w lato te zimowe szybciej tracą przyczepność przy hamowaniu niże te letnie są za miętkie :)

Gość gość
naucz się jeździć to nie będą tracić przyczepności

Gość gość
jeżdże lepiej od ciebie z****** palancie !!

Gość gość
Cale wakacje przejezdzilem na zimowych oponach i nic sie nie dzialo. A w deszczu to jak sie nie z********a to poslizgu nie bedzie, durnie.

Gość gość
kiedy się jeździ po wariacku to najlepsza opona nie pomoże, ale co debilowi tłumaczyć

Gość gość
jeżdże lepiej od ciebie z****** palancie !! --może tak ale chyba hulajnogą

Gość gość
ssij pałe zasra/ńcu w dodatku biedny. Nawet nie stać cię na opony więc o czym chcesz tu dyskutować ? W doopie byłeś i goowno widziałeś więc zawrzyj pysk. Za tępy jesteś żeby zrozumieć, że opona zimowa jest bardziej miekka i nie nadaje się do jazdy latem ułomny człowieczku, won do szkoły nie uku.

Gość gość
twój iloraz inteligencji nie pozwala na to byś zrozumiał że opona zimowa jest na zimę a letnia na lato, nie mam o to do ciebie obszczymurku pretensji. uzbieraj najpierw na letnie opony a potem się odezwij na kafe to pogadamy ok baranie ??

Gość gość
pocałuj mnie wdupę to za darmo jajca zobaczysz

Gość gość
je/b/ał cię pies mistrzu kierownicy hehehe

>>>ssij pałe zasra/ńcu w dodatku biedny. Nawet nie stać cię na opony więc o czym chcesz tu dyskutować ? W doopie byłeś i goowno widziałeś więc zawrzyj pysk. Za tępy jesteś żeby zrozumieć, że opona zimowa jest bardziej miekka i nie nadaje się do jazdy latem ułomny człowieczku, won do szkoły nie uku.<<< x Tak wygląda NOWOBOGACKIE BYDŁO :P, przekonane o własnej wyższości :(. x Sam przejeździłem pewne lato na zimówkach i ani ich nie zdarłem, ani wypadku z ich powodu nie doświadczyłem. x Jeździ się jak na słabej oponie uniwersalnej (ja miałem dobre jakościowo zimówki). x Trzeba pamiętać o delikatnym hamowaniu i gorszym zachowaniu na mokrej nawierzchni. x Tak więc jazda letnia na zimowych oponach, nie jest przeznaczona dla nowobogackich buców, podkreślających swój stan posiadania paleniem gumy :P.

Gość gość
misio frajerzyno pytał cię ktoś o zdanie dupcyglucie ?? to na ch/uj się odzywsz śmieciu ?? idź nadstaw kakała gdzieś na dworzec bo po to się urodziłęś i to sobie zapamiętaj !!

Gość gość
misio to frajer i burak jakich mało wie to każdy na kafe

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak opona uniwersalna więc sie misio01 nie odzywaj lepiej bo pie/przysz jakieś głupoty synku !! następny fachowiec od siedmiu boleści goowno wie a zabiera głos...

>>>nie ma czegoś takiego jak opona uniwersalna więc sie misio01 nie odzywaj lepiej bo pie/przysz jakieś głupoty synku !!<<< x Siedząc stale przy kompie i trzepiąc konia, synka mieć nigdy nie będziesz :P. x Tu masz CWELU link do całorocznych opon Dębicy: https://www.debica.com.pl/opony/C x a tutaj poradnik Top Gear: jak takie opony wybrać: http://www.topgear.com.pl/aktualnosci/jak-wybrac-uniwersalne-opony-wielosezonowe/qecb18 x Zatkało kakao :P ? x >>>następny fachowiec od siedmiu boleści goowno wie a zabiera głos...<<< x Ja Ciebie fachowcem z pewnością nie nazwę :P, no chyba, że od trzepania się przed monitorem niedouczony cwelu :P .

Gość gość
jak g****o nie umie pływać to mówi że woda rzadka

Gość gość
misio01 możesz wziąć do buzi i pociągnąć po same jaja az do wytrysku :) wszyscy wiedzą że jesteś frajerem przedcwelonym na Katowickim starym dworcu :) a tak na marginesie lubisz połykać synu k***y ?? powtarzałem i bede zawsze powtarzał, że MISIO01 to NAJWIĘKSZY FRAJER NA KAFE, CWEL W DOOPE RŻNIĘTY na tylach starego dworca :) a teraz spiertalaj zasrańcu bo śmierdzi na całym kafe jutro rano jak się obudzisz twój o***t będzie ronił krwawe łzy tak cię dziś dojadą analnie co ? hahaha

Z powyższego postu wnioskuję, że masz bardzo przykre wspomnienia z więzienia :P, x a nazwanie Ciebie CWELEM, jest w pełni Twoimi doświadczeniami uzasadnione :P.

Boże kochany co tu się dzieje. :o Z przemysłowych opon najlepsze są Prestige Tyres, z samochodowych Dębica :P

Gość gość
Jeśli szukasz dobrych opon letnich i zimowych, to bardzo fajny wybór mają w http://speedgum.com.pl/ . Niedawno wymieniałem opony i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolony ze współpracy z nimi.