Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiezbadanaJestPsychikaKobiet

Moja dziewczyna ma w pokoju syf ale jak ja przyjeżdzam to wszystko błyszczy

Polecane posty

co wy na to? Magia?

Gość gość
nie normalne normalny człowiek ma porządek zawsze - w miarę tak robi moja kumpelka czy siostra - tj. sprzątają dopiero, jak ma przyjść chłopak

Gość gość
wpadaj częściej - będzie częściej sprzątać, może nawet będzie miała nawyk ;)

no, ale czy to nie jest oszustwo? Jak gada ze mną na Skype to widzę że nawet łóżka nie składa, ma cały dzień wyro rozłożone kołdra tak ledwo bo ledwo zaścielona, wszędzie jakieś pierdołki leżą, kupa ubrań na krześle wisi, a jak przyjeżdzam do niej to pokoik na picuś glancuś odwalony, żadnych wiszących ubrań na krzesłach, wyro złożone, wszystko poukładane. Zatem jaka jest jej prawdziwa natura? czy robi to tylko pod publiczke, na pokaz? To tak samo jak z makijażem kobiety, odwalą się kilogram tapety i niby są piękne, a potem budzisz się rano przy takiej i to zupełnie inna osoba bo przez noc cały makijaż sie rozmazał i nie wiadomo czy to ta sama kobieta. Moja naszczęście się nie maluje bo wie, że lubie ją naturalną ale wiele kobiet tak robi. Czy zatem te dwie sytuacje nie wskazują na to że kobiety oszukują mężczyzn?

Gość gość
kobiety całe życie nas oszukują

Gość gość
Może mieć w pokoju bałagan, to jej sprawą. Jak przychodzą goście to należy się im szacunek i wypada posprzatac

Gość gość
ta jasne już sie tłumaczycie, czyli jak będzie z nim kiedyś mieszkała to on już nie będzie gościem więc będzie musiał żyć w syfie no chyba ze będzie sam za dwóch sprzątał bo arcyksiężniczce to nie potrzebne bo jej syf odpowiada :o

Gość gość
to zupełnie inna osoba bo przez noc cały makijaż sie rozmazał i nie wiadomo czy to ta sama kobieta x Jaka kobiet śpi w makijażu? Normalna zmywa go wieczorem.

Gość gość
tak jak faceci są różni tak jest i z dziewczynami ja sprzątam i nie maluję się bo nie lubię używam tylko kremu ale powiedzmy sobie szczerze - większość mężczyzn woli kobiety "zrobione" :) zależy od podejścia - ja chciałabym być z kimś, kto zna wszystkie moje wady i mnie akceptuje taką, jaką jestem - tak powinno być tyle, że większość ludzi woli swoje wady przedstawiać nieco później

Gość gość
normalka, baby wszystko robią tylko na pokaz

to powiem ci tak, jest takie stare przysłowie które mój tata zawsze mi mówi 'Chcesz kogos poznać? Zamieszkaj z nim.' po miesiącu będziesz wiedział czy ma ona syndrom piotrusia pana i jaka jest