Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość hjnh

Czy wydruk z Ktg powinna dostac pacjentka?

Polecane posty

Gość gość hjnh

Witam, czy wydruk z Ktg powinna otrzymac paccjentka czy zostaje on u lekarza? Bylam dzis na Ktg w 39 tc w przychodni przyszpitalnej i lekarz nawet mi nie powiedzial czy jest ok czy nie chociaz zakladam ze logiczne ze ok skoro kazal przyjsc dzien przed porodem na kolejne ale tak sie zastanawiam czy nie powinnam dosta tego wydruku do reki i go miec? Nic mi nie dal.

Gość gość
trzeba było lekarza zapytać

Gość gość
U mojego lekarza zapis ktg zostaje u lekarza i jest dołączony do karty tej, która jest u lekarza. Mówi tylko, czy jest dobrze, czy nie.

Gość gość hkkh
Tak nie mila atmosfera tam panuje ze wolalam jeszcze bardziej sie nie denrwowac, strasznie nie muli, odlpryskliwi, czepialscy.

Gość gość
wydruk zostaje w twoich aktach u ginekologa. Po co tobie ten wydruk?

Gość gość hjjhk
Bo to nie jest moj lekarz. Lekarza prowadzacego ciaze mam zupelnie gdzie indziej a w szpitalu ktorym bede rodzic zalecil zrobic mi ktg w przychodni przyszpitalnej, po bafaniu siostra kazala piczekac na jakiegos lekarza a on powiedzial zebym przyszla dzien przed terminem na kolejne ktg a teraz nic mi nie dal do reki wiec nawet nie wiem czy oni zakladaja jakas teczke czy co?

Gość gość
No to powinnaś poprosić o wynik albo chociaż zapytać czy ten wynik otrzyma twój lekarz/