Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 59 lat i zachęciłam się przykładem 60letniej matki bliźniaków

Polecane posty

Gość gość

Skoro ona urodziła, a ja też jeszcze miesiączkuję, może i ja powinnam spróbować. dzieci już odchowałam, mam dwóch synów, nie mam z nim i czestych kontaktów bo nie dogadujemy się odkąd się pożenili. Nie mam stałego partnera ale za rok przechodzę na emeryturę. Czy waszym zdaniem dzieci wypełniłyby tę pustkę?

Gość gość
ty babciu szykuj sie juz sobie domu opieki szykowac a nie za rodzenie sie brac. nie wiesz czy dozyjesz 80tki kiedy to twoje dzieci beda mialy dopiero po 20 lat. jaki start w zycie zapewnisz im jako strsza kobieta (nie daj boze z alzheimierem)?

Gość gość
a kto im wypełni pustke jak je osierocisz

Gość gość
i jeszcze jesteś sama. Dziecko to nie królik, pies czy owa para butów że kupisz sobie sama i sama dasz rde. poczytaj o dzieciach wybrakowanych psychicznie z niepelnych rodzin. dzieciom potrzebny jest ojciec ale nie pijus tylko fajny chłop

Gość gość
ale widać że prowokejszyn ;) kogoś sie humor trzyma

Gość gość
egoizm. rozumiem jakbys wpadła, ale świadome planowanie ciąży w tym wieku, jak juz masz dwoje dzieci...glupie to

Gość gość
Prowokacja. 59 lat i miesiaczkuje...

Gość gość
jaka prowokacja> ?? a to 60letnia kobieta co teraz urodziłą? Też musiała mieć cykle i okresy skoro wypiera się że to ani przez surogatkę, ani przez in vitro z mrożonych jajeczek.

Gość gość
ty głupia BABO TY

Gość gość
więc jak ktoś ma 18 urodzi a potem ginie w wypadku i maluch zostaje z dziadkami to tez egoizm matki bo umarła ?

Gość gość
no nie, ale dużo większe jest prawdopodobienstwo że umrzesz mając ok. 60 lat niż mając lat 20.

Gość gość
Kretyńskie prowo ale debilne kafeterianki nie chcą widzieć, że to prowo kiedy można tyle jadu przelać i nawtykać innym ludziom :D żeby udowodnic jakie to łone młode pinkne (hahahaha) so wspaniałe :D choć tak można się dowartościować. G****o w życiu osiągnęły, zero wykształcenia, pracy, perspektyw ale urodziły troje dzieci przed 25 rokiem życia oł jeeeee Królowe życia :D