Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calyypso

Co to za troll ciagle pisze takie wyzwiska?

Polecane posty

Gość gość
Ale wyliczenia ,o zesz tty c***u! Inteligencja jak xhuj; w Polsce to jak ci jednocześnie padnie telewizor, lodówka i komp co zrobisz??? Goowno .bo wszystko kosztuje więcej niż twoja c*****a wyplata.

Gość gość
Prawda was boli, dlatego to piszecie. Smieciu ja wszedłem w gniazdo emigracyjnych poyebow. Wejdź na jakieś forum i napisze, ze Polacy to biedaki, a ty jestes panem zycia, bonów Jukeju pracujesz, to cie zauebia śmiechem smieciu. Przecież ja wiem jak wy tam żyjecie. Kazdy madry wyjeżdża do UKa, łapie trochę bubu i spierprza strat. Tylko żałosne niemoty siedzą tam po dziesięć lat i wynajmują pokoje od pakola.

Gość gość
Co do dziewczyny to sie od niej odp*****l, gowno o nas wiesz i czy ja cos mowie szmato o twojej rodzinie? Ale dobra na chwile znize sie do dna czyli twojego poziomu. Jak byles w Uk to co robila twoja zonka? :D pomysl tepaku zanim cos napiszesz o innych nedzny cwelu. Jak mnie zdradzi to sie pozegnamy, proste.

Gość gość
Jeszcze raz pisrancu.odpowiedź na pytania bo mnie twoja głupota bólu 1. Dlaczego emigracja to dla ciebie UK 2/po kiego c***a kroa ma jechać do Polski skorobmu nie pasuje! 3.dlaczego jesteś jebniety

Gość gość
UKa to stan w ktirym tam żyjecie, a nie nazwa kraju. Rozumiesz smieciu. Moja zona pracowała razem ze mną.

Gość gość
No i dobra juz zakonczmy ta nedzna dzieki tobie dyskusje. Niech ci bedzie, wszyscy mieszkaja tak jak ty z 3ma kumplami i ciulaja kazdego pensa zeby pozniej w Polsce chojraczyc :D znudzilo mi sie to juz ale zawsze mnie smiec wciagnie w to swoje gowno

Gość gość
Jestes smieciem i jako smiec zgnijesz w UKa.

Gość gość
Żoną z tobą , bachorem bez perspektyw u trzej kumple??? No no no.a ją wyobraź sobie z mężem ivdziei żyje u jest git

Gość gość
Ja tylko dla ciebie smieciem, ty dla calego forum gownem :o 🖐️

Gość gość
UK to stan umyslu, dla emigracyjnych paroowek. Szacuneczek dla goscia co tak pieknie rozpeeradala tych wszystkich nieudacznikow na emigracji. Wyjechac teraz moze kazdy glab i ja sie ciesze ze tylu ich wyjechalo.

Gość gość
przestan juz sam sie pochwalac kretynie. gdyby kazdy mogl tak latwo wyjechac dostac prace itd to wszyscy by wyjechali ale dobrze wiedza ze nie maja duzych szans po pierwsze wyjezdzajac w ciemno bez znajomosci, tak bylo ze mna gdyby nie znajomi to nigdy bym nie wyjechal a po drugie bez jezyka to marne szanse na cokolwiek, poza tym wielu mieczakow placzacych i teskniacych za garnuszkiem mamusi wrocilo z podkulonym ogonkiem

Gość gość
a poza tym to rozpier=dalaja ciebie a nie ty kogos tymi zalosnymi tekstami spod budy z piwem spod twojego ulubionego miejsca

Gość gość
Ty sie chwalisz czy sie zalisz? Opowiedz nam swoja historie :D

Gość gość
jaka historie?

Gość gość
No opowoedz dlaczego nie osiagnales nic w życiu i dlaczego plujesz na emigrantów którzy są zadowoleni że swojego zycia

Gość gość
trole jak zwykle najwięcej majom do powiedzenia

Gość gość
Fail w rozpoznaniu trolla, czy to mozliwe :D

Gość gość
Ja to chyba jestem najbardziej antytroll, nie bedzie zadna nedzna szmata mieszala z blotem mojej kochanej Anglii bezkarnie :D

Gość gość
naprawde chce sie wam czytac jego wypociny?! ja zazwyczaj po pierwszym/drugim zdaniu wiem ze to ten idiota i dalej juz nie czytam Ani to merytoryczne ani zabawne, szkoda oczu :)

Gość gość
Troll czy przegraniec . Nieważne ale trochę prawdy pisze. Jakieś 80% emigracji z PL zostało w strefach przydennych tamtych społeczeństw. To że są benefity i stać na używane auto (w UK sporo tańsze niz u nas ) nie znaczy że kiedykolwiek gros tych ludzi wyrwie się wyżej .Nie po to ich tam przyjmowano by wchodzili do klasy średniej czy w elity po to by wyręczać leniwych tubylców w brudnych/niskopłatnych robotach i zatamować trochę napływ kolorowych -stworzyć im przeciwwagę .

Gość gość
Być może.ale i tak ludzie wolą to niż bylejakosc e Polsce

Gość gość
Do 13:44 To dlaczego pozwalaja imigrantom studiowac za darmo I brac kredyty studenckie a potem data im dobre prace? Bo znam paru takich Polakow I Polek.

Gość gość
Dajcie spokój, przecież to pisze polaczkowa patologia, alkony i nędzne ćpuny. Myslą że wszyscy sa takimi przegrancami i gnija w jednym pokoiku z 3ma innymi alkonami żeby na alko, zielsko oraz papierochy starczyło. Skąd te dokładne statystyki? 80%? Chyba z doopy kumpla alkona wyssane.

Gość gość
O prosze jaki piekny kwiat emigracyjny nam sie tutaj odezwal na gorze :D

Gość gość
Zreszta w sumie, co mnie to obchodzi, gnijcie nawet pod mostem i kąpcie się w rzece, żeby zaoszczędzić kilka pensów. :D

Gość gość
Anglia jest brzydka jak nic listopadowa. Bleeeeee. Juz Polska jest ładniejsza, tylko ta szyldoza ja szpeci, ale to ma sie zmienić.

Gość gość
Nie kpij dziecko :)

Gość gość
Ty chyba nigdzie na swiecie noe byłaś, jesli twierdzisz, ze Anglia jest ładna. Zreszta wystarczy popatrzeć z ktorego roku pochodzi Big Ben, a z ktorego np. Zamek Królewski. Moim zdaniem najpiękniejszym miastem jest Praga i Lisbona. Podobno przed wojna Warszawa była ładniejsza niz Praga. Piękna jest takze Wenecja, ale trochę przereklamowana. Jak dla mnie juz bardziej uroczy jest nasz Kazimierz nad Wisła. Anglia jest brzydka. Tam nie ma nic ładnego oprócz klifów, ale to nie jest zasługa Brytyjczyków tylko matki natury

Gość gość
Je'bać ludzi i ładne kraje. Tylko pieniądze się liczą!

Gość gość
gość dziś Ty chyba nigdzie na swiecie noe byłaś, jesli twierdzisz, ze Anglia jest ładna. Zreszta wystarczy popatrzeć z ktorego roku pochodzi Big Ben, a z ktorego np. Zamek Królewski. Moim zdaniem najpiękniejszym miastem jest Praga i Lisbona. Podobno przed wojna Warszawa była ładniejsza niz Praga. Piękna jest takze Wenecja, ale trochę przereklamowana. Jak dla mnie juz bardziej uroczy jest nasz Kazimierz nad Wisła. Anglia jest brzydka. Tam nie ma nic ładnego oprócz klifów, ale to nie jest zasługa Brytyjczyków tylko matki natury XXX rozumiem, że widziałeś tylko Big Bena jak cię kumple zabrali na wycieczkę, klify jak się przesiadałeś na prom i swój magazyn w którym tyrasz Anglia brzydka? może jak się dorobisz za jakieś 10 lat samochodu to przejedź się gdzieś poza ten sracz w którym mieszkasz i popatrz - angielskie wsie są najpiękniejsze na świecie, Szkocja, Kumbria i jeziora, góry w Walii - nigdzie byłeś ale oczywiście jest brzydko i koniec