Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMonnia

Jest szansa na bobaska? ;)

Polecane posty

Gość gośćMonnia

Hej ja mam taką sprawę. Moje cykle to 29 30dni ostatnia miesiaczka 17.07. Z narzeczonym kochalam się 30/31.07 oraz 7/8 i 8.08.. Teraz z obliczeń wyszło mi ze miesiaczke powinnam dostać 15-16.08 Oczywiście kochaliśmy się bez zaprzeczenia i do końca za każdym razem(staramy się o bobada). Podbrzusze mnie pobolewa jak na miesiaczke i mam obrzmiale obolałe piersi. Ale w dniu wczorajszym czyli 16.08 zrobiłam test i był negatywny. I teraz juz nie wiem czy jest szansa, na ciążę czy ten wczorajszy test juz jest pewny, czy zaplodnienie było możliwe np 8i on jeszcze tego nie wykazał. Jeśli jest ktoś kto trochę bardziej się na tym zna niż ja i może mi coś podpowiedzieć to była bym wdzieczna. Pozdrawiam

Gość gość
jeszcze narzeczony a już dziecko chcesz mieć? a ślub wziąć to nie łaska?

Gość gość
ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole, ja pierd/ole,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nawet nie czyta tych waszych bredni kiedy miałyscie seks, a kiedy ciotkę, a jaki cykl, nikomu się nie chce nad tym kminić DEBILKI albo zrób test albo idź na badanie. Ile tu jeszcze takich tematów założycie. Prada jest taka, że albo jesteś w ciąży albo nie! Tu nikt nie ma kompetencji żeby orzekać o stanie czyjegoś zdrowia. Jeżeli ktoś to robi to jest takim samym imbecylem jak ty.

gość 18:16 o co ci do tego, autorka nie założyła tego tematu na temat tego czy dziecko przed ślubem, czy po. Jak nie JESTEŚ w stanie odpowiedzieć na jej pytanie to sie zamknij 'GOŚCIU' :)

Gość gość
Na 90% W CIĄZY NIE JESTEŚ. w terminie miesiączki czy dzień po powinna być widoczna choćby mało widoczna druga kreska

Gość gość
Jak nie JESTEŚ w stanie odpowiedzieć na jej pytanie xxx nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie, macie chyba za duże mniemanie o swoich kompetencjach kretynki! trochę pokory na gorzkie słowa prawdy by się przydało. owszem tamta ostro potraktowała temat ale ja się nie dziwię po tylu tematach na jedno kopyto "czy jestem w ciąży" no jak można pytać o to bab na forum internetowym hahahaha kafeterianki internetowe lekarki :D tak tak żyjcie internetami :D

Gość gość
Skoro nie podobaja Wam sie takie tematy to po co na nie wchodzicie. Forum jest od tego by kazdy pytal o to o co chce, a jak sie komus nie podoba to niech nie wchodzi i nie komentuje. Proste.

Gość gość
Zrób test i tyle. Na przyszłość mogę wam polecić zel którego używaliśmy podczas starań - conceive plus. Ułatwia zapłodnienie i coś w tym jest, bo w naszym przypadku pomógł :)

Gość gość
Mam znajomą, która jak krowie w oczy spojrzy to wie czy cielna. Mogę Cię z nią umówić.

Gość gość
22. 13 :) brawo! :)

"Nikt nawet nie czyta tych waszych bredni kiedy miałyscie seks, a kiedy ciotkę, a jaki cykl, nikomu się nie chce nad tym kminić DEBILKI albo zrób test albo idź na badanie" Podpisuje się rękami i nogami. Jakim półgłówkiem i megalomanem trzeba być, żeby takie rzeczy wypisywać na forum. Spadaj laska z tym swoim "bobaskiem "i "miesiączką". Napiszesz nam jeszcze jaka byla ostatnia kupka?

Gość gość
Powinnaś zrobić test. Pamiętaj, ze owulacja moze się przesunąć i dlatego powinno się ją wyznaczać na bieżąco, ale nie nie za pomocą kalendarzyka. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest tester na slinę np Afrodyta.