Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety narzekaja na facetow jacy zli ale lewituja wlasnie do takich

Polecane posty

Gość gość

ktorzy juz na pierwszy rzut oka sprawiaja wrazenie patoli, damskich bokserow, olewaczy, nadmiernie wyluzowanych ignorantow, alkoholikow i tym podobnych.

Gość gość
kobieta to kobieta, istotna niewygodna, nielogiczna i pokrecona, ale jak to mowia z wrogiem lepiej niz samemu

Gość gość
czy ty masz jakąś pracę? czy coś?

Gość gość
Mam. jestem lekarzem.

Gość gość
ja do takich nigdy nie lewitowałam i nigdy nie będę ... a wręcz przeciwnie - odlewitują od nich bo oni nie kochają

Gość gość
a jakiej specjalizacji? w jakim zakładzie pracujesz?

Gość gość
Bo kobiety uważają za złych tych właśnie co umieją się zachować są spokojni i wmiare kulturalni. Na takich właśnie narzekają, a chamy są okej.

Gość gość
Bo kobiety uważają za złych tych właśnie co umieją się zachować są spokojni i wmiare kulturalni. Na takich właśnie narzekają, a chamy są okej. XXX jw

Gość Daniel 25
Mi się wydaje że dziewczyny wolą ostrych chłopaków z tego względu , bo myślą tacy jak są bardziej agresywni , pewni siebie to mają lepszą pozycję społeczną , bardziej są ogarnięci życiowo , dziewczyna to lubi jak się z nią pokłócisz , klepniesz ją w pupkę , pożartujesz , dziewczyny nie lubią spokojnych chłopaków bo dla nich są tacy mało męscy , nie pewnych siebie , bo dla nich tacy to są ciapy , nieudaczniki , ciepłe kluchy itp , mi się wydaje że chyba tak jest.

Gość gość
Bo kobiety uważają za złych tych właśnie co umieją się zachować są spokojni i wmiare kulturalni. Na takich właśnie narzekają, a chamy są okej. XXXXX Bo tu chodzi o to ze one niby uwazaja ze ten spokojny, z klasa nie ma wlasnego zdania i jest ulegla c***a a ten prostak niby wie czeggo chce i siega po to bez ceregieli. I laskom sie to podoba. Pozniej taki leje ja po gebie albo kopie po brzuchu kiedy ona jest w ciazy (sprawa z dzisiaj-16 latek skopal swoja ciezarna dziewczyne) ale co tam wazne ze dziala na jej seksualna podswiadomosc. Dlatego wlasnie w PL jest tak zle, bo kobiety rodza takim chamom multum dzieci.

Gość gość
ale wszyscy wiedzą, że jesteś jedną osobą, nie musisz na forum udawać sam przed sobą grupy.