Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afobamka

Dorota Wellman jako nowa twarz Lidla co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość
nie lubie jej, ze wzgledu na poglądy tej pani, ten sam typ co ewa drzyzga, lewaczka

Gość gość
Nie lubię tej kobiety, jej wygląd jest dla mnie bardzo nieestetyczny (chodzi mi o twarz i fryzurę, nie tuszę), a w zachowaniu nie widzę nic, co zasługiwałoby na sympatię, nie rozumiem dlaczego jest taka lubiana i skąd w ogóle jej taka duża obecność w mediach. Jest dziennikarką, prowadzi jakieś tam programy, ale czemu przy okazji jest niemal celebrytką i gra w reklamach, co z niej za osobowość telewizyjna :O

Gość gość
Lubię ją:) Fajna babka, jest mądra, dobrze prowadzi program

Gość gość
Ma duże poczucie humoru!

Gość gość
Tez nie rozumiem jej fenomenu, ogolnie dziennikarze TVN to dno, cała ta stacja to syf, rozmowy w toku, dzień dobry tvn, ugotowani...sama ściema, wszystko udawane, wyrezyserowane

Gość gość
Chciałabym mieć taką przyjaciółkę jak Dorota Wellman. Świetna babka. :)

Gość gość
Ja też nie cierpię tego TVN i sztucznego lansowania tych ich "gwiazd", oni pewnie to sami nakręcają, bo czemu np. ciągle pudel pisze o Rozenek? Kogo ta kobieta interesuje? Albo o Gessler. Tę akurat bardzo lubię, oglądam często Rewolucje, ale tyle, nie interesuje mnie prywatnie i ploteczki na jej temat, mam wrażenie, że nikogo takie rzeczy i "gwiazdy" nie interesują :O Wracając do tematu, nie podoba mi się ta zmiana, nie tylko dlatego, że nie lubię Wellman. Nie wiem czym była podyktowana, chyba nie oszczędnościami skoro dostanie kupę kasy. Reklamy z Pascalem i Okrasą były świetne, tego pierwszego nie lubię, drugiego bardzo lubię, ale razem stanowili świetny duet, fajni, naturalni, fajny humor i fajne pomysły reklam. Teraz na pewno będzie gorzej bo inaczej się nie da.

Gość gość
A czemu ona? Tamci byli kucharzami, a ona co ma do tego? Będzie prędzej odstraszać od jedzenia, jak Rogalska, która reklamowała chyba PoloMarket swoją wyjątkowo paskudną twarzą w mocnym zbliżeniu i szybciutko ją zdjęli

Gość gość
13.35 nieraz o tym myślałam :) bardzo fajna babka z dystansem do siebie i nie zdziwię się jak gażę za te reklamy odda na chore dzieci bez rozgłosu tak jak nie raz robiła.

Gość gość
Nie jak doda polazła z zabawkami do szpitala do dzieci z białaczką i fotki do gazet :( masakra.

Gość gość
Nie śledzę Dody i nie wiem nic o tym, że poszła do szpitala do dzieci, ale nie uważam, że fotki do gazet to coś złego, przecież tym daje się przykład. Gdyby ludzie tak robili skrycie to inni nawet nie dowiedzieliby się, że tak można

Gość gość
Ja tam mysle ze pascal z okrasa nie odeszli tylko wellman do nich dolaczy i robia z tego szopke

Gość gość
Dla mnie to bez znaczenia kto jest w reklamie, w Lidlu kupuje zazwyczaj jedne i te same sprawdzone przeze mnie produkty a nie to co reklamują