Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania8888888888

proszę oceńcie realnie

Polecane posty

Gość ania8888888888

hej jestem osobą przed 30., mój facet też. Spotykamy się od roku, jest miło, poznaliśmy swoje rodziny w święta itd. Niby wszystko fajnie, są plany na dzieci, jedziemy we wrzesniu na wakacje....Zaproponowałam jakieś 4-5 m-cy temu żebyśmy razem zamieszkali, to wstępnie mieliśmy zamieszkać za pół roku w moim mieszkaniu. Kilka dni temu powrócił ten temat to zaczął coś kręcić ze będzie przyjeżdzał, będziemy się spotykać ale on zostanie u siebie z rodzicami...:/ Kilka dni temu znowu poruszyłam ten temat ze co on tak ciagle załatwia u siebie w miescie a on powiedział, że zaczał budowę domu i wysłał mi projekt i ze mnie zabierze kiedyś na ta działke. Trochę dziwnie się poczułam, ze nawet mi nic wcześniej nie powiedział. Co byście zrobiły na moim miejscu rozmawiać z nim czy po prostu poinformować, że nie widzę miejsca dla siebie w jego ułożonym życiu??

Gość gość
Jeśli CI na nim zależy to jak najbardziej porozmawiaj z nim. Nic cie to nie kosztuje a może uda Ci się dowiedzieć jakie ma plany w obec ciebie itp:)

Gość ania8888888888
gdybym nie zaczęła tematu to nawet nie przyznał by się z tą budową. Poza tym woli brać wiele nadgodzin w pracy niż spędzić ze mną czas. Ale tłumaczy to tym ze jest okazja na łatwy zarobek :/ Ja odnoszę wrażenie traktuje mnie poważnie tylko w rozmowie, bo poczynania życiowe wogóle na to nie wskazują

Gość ania8888888888
pogadam z nim w weekend, bo ogólnie jest bardzo fajny, mądry człowiek, tylko troche byłam w szoku z tą budowa

Gość ania8888888888
up

a dlaczego masz mieć mu to za złe? może dostał działkę od rodziców (albo kupił) i po prostu zaczął się budować. Może nie jesteście ze sobą aż tak blisko, żeby Cię musiał pytać o zdanie przed budową. Porozmawiaj z nim, ale na spokojnie. Zapytaj go po prostu, gdzie Was widzi za rok/dwa, jak to ma wyglądac

Gość ania8888888888
ok dziekuje za odpowiedz, bo chce żeby ktoś na spokojnie z boku to ocenił, bez emocji