Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tak macie że lubicie jak zajeci faceci sie na was patrza?

Polecane posty

Gość gość

Np mnie to kręci jak jeden czy drugi sie tak na mnie gapi szczegolnie żonaci , nie wiem czemu ale tak mam

Gość gość
nie ... wręcz odwrotnie

Gość gość
Mnie też i to bardzo. Mężczyzna żonaty to dla mnie atrakcyjny. Zawsze zakochuje się w zajętych i przez to zawsze cierpię :(

Nie zwracam uwagi na to, kto na mnie patrzy i czy ten ktoś ma obrączkę czy nie.

Gość rozjana
tak lubie:) szczegolnie jak jest atrakcyjny. tylko szkoda mi tych ich zon bo szczerze to nie chciala bym byc w takiej syt.

Gość gość
Nie. A jak ktoś akurat patrzy, to nie zwracam uwagi na jego stan cywilny.

Gość gość
nie lubie, mysle o ich zonach a ze oni to s*******ny :P jesli ma zone obok siebie to go w ogole ignoruje, majac nadzieje, ze te babki widza moja reakcje

Gość gość
A wiecie co ja czuje i robię. Najpierw z takim flirtuje i daje do zrozumienia, że nie przeszkadza mi jego żonka i możemy robić to na boku i że mnie to bardzo kręci. Po jakiś czasie nagle mówię mu jakim jest naiwnym sfrustrowanym pieskiem, co przybiegł pod moje stopy jak tylko głową skinęłam. Ale mam polewkę z takich pseudo mężusiów co myślą o sobie nie wiadomo co... Żałosne typy, a i tak najlepsze są później ich miny i reakcje...hahahaha najlepsza rozrywka w życiu :D polecam dziewczyny, trzymajmy się razem :)

Gość gość
Nie zwracam uwagi na żonatych, mają swoj***aby więc niech ich pilnują.

Gość ja jestem gość
do gość 21:47 dlatego jesteś i pewnie będziesz sama ale jako męska szowinistyczna świnia nie chcę Cię jednak do końca sfrustrować (masz dość swojej) i poradzę żebyś jednak od czasu do czasu - w dobrej neutralnej wierze- poflirtowała sobie z facetami, nawet z żonatymi. Taki flirt nie oznacza, że jego celem jest łóżko. Gwarantuję, ze jak poczujesz że jak jesteś dla kogoś tzw. obiektem sexualnym, od razu poczujesz się lepiej i jeszcze jedno: chodzi o to żeby gonić króliczka. ale to są takie subtelości... że skrzywdzona osoba widząca wszystko czrno- biało może ich nie dostrzec