Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zakłopotana

Żonaty facet mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość zakłopotana

albo sie mna bawi sama nie wiem.Pisze smsy,chce sie spotkać ale rozwodu z żoną nie weźmie,co o tym myslicie,moze kiedyś w końcu sie rozwiedzie.:-(,nie byliśmy razem w lozku tylko piszemy smsy.Facet jest 15 lat starszy.:-(

Gość gość
naprawde jesteś tak głupia czy tylko udajesz?

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
Załóżmy że nawet wziąłby rozwód (czego i tak nie zrobi) z powodu młodszej, ładniejszej i chętnej dziewczyny, myślisz że byłby ci wierny? Byłabyś tylko etapem przejściowym, aż nie trafi się kolejna naiwna :)

Gość niedobralola
Chce romansu, nie miłości. Uciekaj od niego...

Gość gość
Bawi się Tobą kretynko i przede wszystki mysli, że zamoczy :/ A Ty naiwna wierz w cuda.. Litości i odrobinę szacunku do siebie. Po co z nim w rozmowę się wdajesz?! A tak swoją droga ciekawe jak z Tobą pisze skoro ma żonę? :/

Gość gość
jesteś durna pipa, nie odpowiadaj na smsy i zablokuj ch/uja, proste

Gość gość
Ja miałam taką sytuację odpowiedziała chętnie z tobą się pobzykam lecz w obecności żony. Zrezygnował.

Gość gość
gość dziś cienias widocznie ;)

Gość gość zakłopotana
Pisze smsy w przerwie w pracy,rano kiedy zona jeszcze spi albo wieczorem kiedy jedzie Np.do sklepu po piwo albo siedzi przed domem,zona go widać nie pilnuje.ja myślę,ze ona kogoś ma,znam ja z widzenia to nie jest taka szara myszka tylko atrakcyjna kobieta ale on twierdzi ze mu sie znudziła i jest z nią tylko dla dzieci ale rozwodu nie weźmie bo ona go ogołoci z kasy,musiałby jej wszystko zostawic.:-(

Gość gość
Ok, jednak jesteś głupia :)

Gość gość
no wiadomo, jak każda zdradzona i porzucona żona :) ile masz lat, dziecko drogie ? Daj sobie spokój, poużywa Cię i też mu się znudzisz ... niektóre typy tak mają, po prostu szybko się nudzą, a Ty , w przeciwieństwie do żony, nie zobaczysz ani grosza za swoje usługi seksualne ......

Gość gość
Pobawi sie i wroci do zony a jak go będziesz szantażować to tez nie wygrasz,jeśli zona tez nie jest mu wierna jak piszesz to bez problemu mu wybaczy a ty będziesz dziffffka w oczach innych,facet widocznie lubi bawić sie kobietami,znam takich co podrywają,uśmiechają i sprawdzają czy działa,a gdybys zaszła w ciąże to ci każe usunąć.