Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak zwane pasje

Polecane posty

Gość gość
Agatka to nie pasja tylko zycie normalnej kobiety.Pasja moze byc malowanie obrazow,czy gra na instrumencie,taniec ,balet itp itd.

Gość gość
tak, zgadzam się z autorką. najgorsze są 'ręczne robótki' np torba pozszywana ze szmat która do niczego ne pasuje i jeszcze dostaniesz takie coś w prezencie i wyjdz z tym czymś na ulicę :o nie rozumiem tego.

dlaczego dziecko mąż i dom nie może być pasją?? dla mnie to jest moja pasja . uwielbiam gotować pyszne i zdrowe potrawy , piekę ciasta , robię sałatki, nawet robię makaron. Lubię to . Uwielbiam zajmowac się moim dzieckiem , uwielbiam rozpieszczać męża dobrym jedzonkiem, lubie sprzątać i robić przetwory z owoców i warzyw

Gość gość
mam znajomą - dziecko potrafi wsadzic w chodzik na 6-8 godzin dziennie i sama dzierga, szyje (takie brzydactwa że szok) i na fejsa to wrzuca :o :o :O dziwi się że nikt nie chce kupować :D ale dzieciaka skzoda :(

Gość gość
bo prawdziwe rękodzieło powinno być dopracowane i piękne. Za rzeczy ręcznie robione dużo się płaci,ale za ceną musi iść jakość. Rękodzielnik,który się ceni, nie sprzeda np. czapki za 20 zł,ale za min. 50. Materiał kosztuje i czas też. Sama widziałam koszmarki,które są sprzedawane, ale wrzucanie rzeczy RĘCZNIE robionych do jednego wora to przesada. Niektóre rzeczy ręcznie robione są lepsze niż robione taśmowo w Chinach