Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak nie chce sie calowac z jezyczkiem

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam 20 lat i jestem w zwiazku od 1,5 roku. Na poczatku bylo normalnie, powoli sie poznawalismy itp. Moj chlopak jest bardzo religijny wiec musialam zaakceptowac to, ze na seks bede musiala czekac jeszcze pare ladnych lat, to samo z mieszkaniem przed slubem. Trudno, zaakceptowalam to. Moj problem jest taki, ze on mnie nie caluje.. Tzn normalnie sie calujemy, ale z jezyczkiem nie od roku. Pytalam go dlaczego, a on stwierdzil, ze na wszystko przyjdzie czas. Czy to na pewno normalene? Jestesmy dorosli i brakuje mi takiej bliskosci.. Przeciez takie pocalunki to nic zlego. Niech mi to ktos wyjasni, co mam robic :(

Gość gość
Będziesz miała problemy bo nie zrobi tobie minetki jakiś frajer z chłopaka.My często mamy seks pozycji 69 po niej gdy dojdziemy to mam ostre Rzniecie bo długo trwa nim drugi raz ma wtrysk.

Gość gość
Skoro on jest aż tak religijny, a ty nie, do tego różnią was zapewne poglądy dotyczące seksu, a co za tym idzie również potrzeby, to chyba nie dobraliście się zbyt dobrze i nie wiem czy nie tracisz tylko czasu, bo może okazać się że on lubi seks tylko po bożemu, albo co gorsze w ogóle nie ma potrzeb. Seks to podstawa związku, bez udanego życia seksualnego nie ma bliskiej relacji, za to jest frustracja, niskie poczucie własnej wartości, złość i rozdrażnienie, no i w końcu zdrada.

Gość gość
Skoro wcześniej cię całował z języczkiem, a teraz nie, to chyba raczej tego nie lubi, może go to obrzydza?