Gość Edimir123 Napisano Sierpień 18, 2015 Witam Szanownych Forumowiczów! Chciałbym prosić Was o pomoc, głównie Was kelnerzy i kelnerki z Warszawy! Mam 23 lata, jestem facetem i chciałbym spróbować swoich sił jako kelner w Warszawskich restauracjach, pnąc się do jak najlepszej. Problem w tym, że nie mam doświadczenia w tej branży ;/ Chciałbym Was zapytać, dopóki jest to jeszcze w fazie przemyśleń i analizy : Czy warto robić kurs kelnerski? Ile można zarobić jak kelner w Warszawie z napiwkami w takich typowych restauracjach? Cz w ogóle często napiwki się dostaje? Jak to wygląda ze zmianami, czy szanowane jest 12h,12h,wolne,wolne, czy raczej nie? Czy mój wzrost - 167cm, determinuje mnie jak faceta? Czy w tych lepszych restauracjach, praca jest lepsza, tzn, czy można zarobić więcej i jest przyjemniej? Czy dużo trzeba mieć szczęścia, zęby dostać się do tych lepszych restauracji i po jakim czasie można próbować tam wysyłać CV? Pozdrawiam i dziękuje! Damian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach