Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego waga stoi?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na diecie 3 tygodnie, przez pierwsze niecałe dwa tygodnie zrzucilam niecałe 4 kg a teraz od tygodnia waga stoi a wręcz chwilami rośnie do pól kg. Potem znów spada pół kg i znów rośnie i nic więcej. Odzywiam się tak samo nie wiem o co chodzi. :-(

Gość gość
Ile masz wzrostu? Ile wazysz? Jak wygląda Twoja dieta?

Gość gość
177 waga aktualna 94 głównie jem warzywa i owoce i nabiał odrzucilam wegle głównie te niezdrowe bo zamierzam kaszę zostawić i mięso 3 max 4 razy w tygodniu

Gość gość
Tak sobie pomyślałam że może to dlatego ze za mało jadlam? To możliwe? Mam małego niemowlaka w domu i tak dała mi popalić ostatnio ze jadłam bardzo mało dwa posiłki to chyba maks.

Gość gość
Na zdrowe i stale schudniecie potrzeba czasu. Ale podejdź do tego poważnie 3-4 zbilansowane posiłki na poziomie nie mniejszym niż podstawowa przemiana materii i efekty będą. Nie rezygnuj całkowicie ze zdrowych węglowodanów, są niezbędne do śniadania i obiadu możesz je jeść i tak spalisz przy małym dziecku. A rezygnując z pieczywa, czy kaszy, będziesz miała większą ochotę na słodycze. I dłłuuuugie spacery z maluchem zrobią dobrze jemu i tobie. A jak waga stanie, to się nie przejmuj, organizm się broni, a le ty walcz dalej. Powodzenia

Skoro przez 2 tygodnie schudłaś 4 kg to nie dziw się, że waga stoi w miejscu. Twój metabolizm zwalnia, szybko możesz przytyć a nie jeszcze bardziej schudnąć:/

Gość gość
przyśpiesz metabolizm suplementem Slimcea. Polecam