Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teść i jego zmyślone choroby, teściowa zwyklinała nas za jego złe traktowanie

Polecane posty

Gość gość

mój teść jest osobą wg mnie niezrównoważoną psychicznie, na wszytkich sie drze, ostatnio wymyslil sobie ze moj maz bedze u nich robił malowanie całego domu i noszenie mebli w takim upale. Mąż się zgodził (zawsze był do nich za miękki) i malował im te sciany ale jak wieczorem RAZ zadzwoniłam by wrocil wczesniej bo dziecko jest chore i trezeba zawiezc do lekarza a moje auto padło, to teść wydarł sie na niego ze nie potrafi dkokonczyc roboty -moj na to wydarł sie na ojca ze nie bedzei ciagle robil u nich za parobka. tak im powiedzial. po czym jego ojciec złapał sie za serce i udawal ze ma zawał, no komedia. tesciowa zwyklinała rzekomo mnie od "p********h" ze to ja wymyslam by odciągn─ąć syna od pomocy i że "dawniej nie od razu do lekarza sie z dzieckiem leciało i wszyscy przezyli"

Gość gość
Kwestia tego czy naprawdę te dziecko było tak strasznie chore i ten samochód zepsuty, bo jakoś oszczędnie się o tym wypowiadasz. Ogólnie coś jest nie tak z waszymi relacjami a to nie może być tylko wina jednej, toksycznej osoby. Brak tutaj życzliwości ze strony każdego, z tobą włącznie.

Gość gość
no nie wiem czy tak przesadzam, sama to ocen bo dziecko ma 7 miesiecy i zagorączkowało poważnie, 38 stopni i co, mialam czekac? juz od paru godzin tmepratura sie utrzymywala