Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosix

Ciąża bez pomocy.

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pewnien problem. Jestem w 22 tygodni ciazy, ojciec z ojcec dziecka rostastalam sie na samym poczatku ciazy. Powiedzmy, ze nie zgodnosc charakterow. Dotychczas moi rodzice oplacali moje wizyty u lekarza, badania, witaminy itp. Na pomoc od ojca dziecka nie moge liczyc bo twierdzi, ze nie ma wzgledem mnie zadnego obiwiazku. Slyszalam, ze jest cos takiego jak alimenty na czas ciazy, na ostatnie 3 miesiace. Musze po malu zaczasc zakupowac wyprawke, a moi rodzice nie sa milionerami aby sami wszystko sponorowali, czy ktoras z was moze brala takie alimenty lub ktos z waszych znajomych, moze wiecie jaka jest szansa na otrzymanie takich pieniedzy od ojca dziecka. Oczywicie przez sad bo o dobrowaolnym dogadaniu sie nie ma mowy. Prosze o jakies sensowne porady i nie osadzanie mnie. Pozdrawiam Gosia.

Gość gość
Jest cos takiego jak zabezpieczenie finanowe w ciazy. Musisz zlozyc wniosek do Sadu rejonowego wydzial rodzinny i nieletnich w swoim imieniu, Nie wiem jak to sie odbywa, ale czytala gdzie kedys o tym.