Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

nie znoszę przepłacania

Polecane posty

zawsze jak chcę coś kupić np. zabawkę dla córki czy fotelik czy odkurzacz czy inny sprzęt to szukam wszedzie w sklepach i na internecie i porównuję ceny i zawsze znajdę najtaniej . czasem nawet kilka miesięcy szukam. i zawsze kupuję przecenione towary czy w promocji. A zabawki dla córki dużo kupiłam na olx codziennie śledziłam ogloszenia i trafiałam na super okazje. A bratowa to idzie do pierwszego lepszego sklepu i zwykle przepłaca . jej mąż a mój brat często się skarży ze ona przepłaca. Gdyby szukala gdzie jest taniej to nie musiałaby tyle pracować i zajęłaby się gotowaniem i sprzątaniem i dzieckiem. Prawda?A wy jak kupujecie?

Gość gość
zaczynam powoli rzygać twoimi postami

Gość gość
Ja wyszukuje zawsze najdroższe oferty, tylko po to żeby moja durna bratowa skrecala się ze złości, buhahahaha

Gość gość
A ja rozsmarowuję swoją kupę na twojej klacie agatko-szmatko :)

Gość gość
Agacica trollica. Ależ ci się musi nudzić...

Gość gość
Agatka wciąga domestos nosem

Gość gość jjnb
Myśle ze pracowalaby wtedy tyle samo. Wg mnie nikt nie lubi przepłacać ALE ja tez pracuje i nie zawsze mam czas łazić po sklepach albo przeszukiwać te internetowe wiec jak cos mi potrzeba to po prostu ide i kupuje. A bez sensu czekac czasem na cos trzy miesiące aż przecenia skoro jest potrzebne teraz. A najgorsi sa ludzie którzy całe miasto przejada zeby 5 zł zaoszczędzić :D

Gość gość
Ale ja tez nie znosze przepłacania. Jak mam kupić na przykład jakiś sprzęt typu telefon i widzę takie ceny, to mnie czzasem aż skreca. Ostatnio kupilam na okeygsm i bylo jednak taniej, wiec troche mniej zabolało, ale nie zdecydowalabym sie kupic bez rozeznania (ja kupiłam o 300 zł taniej)

Gość gość
Agatka tu, Agatka tam ,...... zaczynam się bać otworzyć lodówkę :D