Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
tak_bardzo_zagubiona

Tak trudno wybrac

Polecane posty

Jestem w stałym związku od ponad 5 lat. Ale niestety 8 miesięcy temu mój facet wyjechał za granice do pracy nie uzgadniając niczego ze mną, z dnia na dzień tylko poinformował mnie o swojej decyzji "w poniedziałek wyjeżdżam tego już nie da się odwołać". Trwamy nadal w tym związku i jakoś jest choć ja straciłam do niego zaufanie odkąd wyjechał i nic już nie jest takie samo jak kiedyś. Poza tym dwa miesiące przed jego wyjazdem zmieniłam prace i tam poznałam moja bratnią dusze prawdziwego przyjaciela i ideał mężczyzny w jednej osobie. Z nikim nie potrafię tak otwarcie i zawsze szczerze rozmawiać jak z nim jestem po prostu szczęśliwa w każdej chwili z nim spędzonej. Przez całą naszą znajomość doszło między nami tylko do paru pocałunków i przytuleń, nigdy nic więcej. Nie wiem co zrobić czy warto czekać na mojego mężczyznę i do końca już żyć z myślą a jeśli jednak coś się wydarzyło w tych Niemczech jeśli miał tam kogoś itd.. czy zakończyć ten związek i ułożyć sobie życie z przyjacielem ? Nie wiem co robić... pogubiłam się już w tym wszystkim.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować