Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydcy i grubi ludzi nie wstydzą się swojego ciała ?

Polecane posty

Gość gość

i uwazają sie czesto za ładnych, mowia ze duze piękne, kochanego cialka nigdy za malo itp :O byłam nad bałtykiem i w pamięci mi zapadła pewna mloda kobieta przed 30stką, była po prostu gruba, w stroju kapielowym typ bikini, na dodatek ten stroj gdy byl mokry byl bardzo przeswitujący, po prostu bylo jej widac cale cycki (ktore ledwo miescily sie w stroju) majtki wżynaly sie w rowek :O jakis dwoch chlopaczków 11-12 letnich smialo sie i robili jej fotki telefonem :O ludzie sie na nią ogladali, wygladala po prostu okropnie, jak wyszla z wody bylo jej widac doopsko, bo stroj się wbił w rowa :O masakra

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem :-( tyle zgrabnych dziewczyn ma kompleksy, że jeszcze są za grube itp. A te pasztety z wielką otyłością uważają się za seksowne :o Jak patrze na takie grube i pewne siebie to aż coś we mnie pęka. Polecam 1957 i 2104 odcinek rozmów w toku, tam jest tego dowód :o

Gość gość
Musisz być bardzo nudną i smutną osobą. Nie masz ciekawszych rozważań?

Gość gość
ma siedziec całe życie w domu i nie mieć wakacji żeby ludziom nie psuć widoko, rozumiem? to że była przy tuszy nie znaczy że zaraz nie może się odsłaniać i jeździć nad wodę jakoś szczupłych osób nikt się nie czepia mimo iż często mają bardzo skąpe stroje, ale osoby przy tuszy już tak, bo? zajmijcie się sobą a nie innymi, każdy ma prawo chodzić gdzie chce i nosić co chce, a to że brzydki to nie jego wina, bo wyglądu sam sobie nie wybierał czy nie jest ważniejsze by sami ze sobą dobrze się czuć? ps. jestem szczupłą kobietą ale denerwują mnie tacy ludzie

Gość gość
Za seksowną może uważać się dziewczyna z nadwagą max 5 kg. A nie te 100 kg lochy uważają, że sam seks z nich i faceci się w kolejce do nich ustawiają. Śmiechu warte :-D

Gość gość
nie wszystkie grubsze osoby uważają się za sex bomby, mało która tak się uważa

Mi podobają się pulchne dziewczyny w strojach kąpielowych. x Obrzydzenie budzą we mnie jedynie anorektyczki itp. chudzielce. Nie jest to jednak powód, bym miał je publicznie obrażać, bądź w inny sposób poniżać. x Po prostu zamiast na kości, wolę sobie popatrzeć na okrąglutką foczkę z wody wychodzącą :). x Jak się komuś nie podoba, to patrzeć nie musi. x Wolę niedoskonałą grubaskę, akceptującą własny wygląd, od chudej debilki, ciągle dietę kultywującej :(. To jest mój wybór, a ktoś inny ma prawo do swojego.

Dziewczyna ze zdjęcia ma wg mnie brzydką twarz i ładne ciało, które jednak nie jest dla mnie seksowne.

Gość gość
no moze coś w tym jest... ja tam najchetniej w strój płetwonurka na plaże bym sie ubrała, a gruba nie jestem. Tylko mam rozstepy po ciaży:(

Gość gość
rzecz gustu. Mnie akurat grubi nie pzreszkadzaja, natomiast odrzucaja lyse wytatuowane dresy w lancuchach i solarne panienki z twarzami nieskażonymi myślą. Nie mówiac o przepitych i przepalonych menelach. Trudno wszystkim zabronic chodzic po ulicy. Patrze czasem na niegustownie wypindrzone panienki i nawet się nie zastanawiam, czy one sie wstydzą wygladu - bo nie - uważaja, ze to piekne. To dopiero kleska :)

Gość gość
A ja jestem chudzinka malutka i sie boje wlozyc bikini.nawet spodniczke

Gość gość
Raczej mnie nie obchodzi wygląd cudzych ludzi. Ostatnio jakieś dzieciaki w wieku gimbazy lały się ze mnie na widok mojego dużego brzucha. Ciążowego brzucha. I co mam się zabić ? :D Ja raczej się z nich leje, bo już wolę oglądać na plaży grube lochy i grubych lochów po 150 kg i więcej niż patrzeć się na debilne wyrazy twarzy (takie, po których widać, ze ta osoba nic więcej nie jest w stanie wymyślić więcej niż to, co chce żreć albo w co się ubrać lub który żel do włosów użyć) niektórych ludzi.

>>>Nie pytam o twarz, samo ciało. Czyli, nie wiem ta Ci się bardziej podoba?<<< x Tak. Ta mi się z kobietą kojarzy :) :) :).

Gość gość
macie problemy! Mnie kij wzrusza jak kto na plazy wyglada, byle nie chlal, nie sikal , nie puszczal wiazanek i nie darł ryja= nie przeszkadzał mi. A jak mu sie własne ciało podoba- jeszcze lepiej. Ja mam swoje, przygladac sie cudzemu nie musze.

Też mnie to od zawsze dziwi. Takie grube zawsze uważają się za cudowne. Ale w sumie to nie dziwię się, bo polaczki cebulaczki są tak nieudolni i zbaranieni (faceci) że każdy grubas znajdzie adoratora. Od razu taka myśli, że jest z******ta. Poza tym koleżanki (ich) i ogólnie kobiety zawsze mówią im że są piękne i cudowne (bo oczywiście tylko grubi faceci są według was nieudacznikami) i one wtedy rosną w piórka. Mimo wszystko i tak wole chyba grube (jako znajome) bo przynajmniej się nie puszczają, tak jak wszystkie szczupłe laski k***y

Gość autorka tematu o grubasce
NIE ZROZUMIELISCIE MNIE nie smieje sie z otyłych, po prostu nie rozumiem czym oni sie chwalą, czy ta kobieta nie widziala ze wyglada fatalnie w takim stroju ? nie zdawała sobie sprawy ze do jej figury taki nie pasuje, ze jest za maly i za skąpy ? tylko sie naraża na śmiechy, a potem fotki ludzie wrzucają na wioche.pl W mediach jest silnie promowana akceptacja siebie, grubaski wmawiają sobie ze są piekne, taka Dorota Wellmann w tym przoduje, opowiada w wywiadach ze grube jest ladne , no k***a co sie dzieje ? przeciez otylosc to choroba a nie piękno

Gość gość
autorko a według ciebie maja popaść w kompleksy chodzic z zakrytym cialem i glowa? czemu uwazasz ze tylko ladni i szczupli powinni dobrze myslec o sobie? a jesli chodzi o stroj to wiadome chyba ze nie kazda kobieta znajdzie cos w swoim rozmiarze i czesto i gesto jest tak ze dziewczyny musza kupywac dwa komplety bo staniki za male, a te prawie plaskie chodza w pustych stanikach lub musza wypychac gabka osobie otylej trudniej jest znalesc cos w swoim rozmiarze z reszta ta kobiete co widzialas miala gdzies te dzieciaki i myslenie takich ludzi jak ty, to jej zycie i to ona zdecyduje czy spedzi ukryta w cieniu z kompleksami czy na dobrej zabawie majac pewnosc siebie ktora szczerze mowiac jest tez atrakcyjna kobieta ktora jest pewna siebie i nie ma kompleksow jest ladniejsza