Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciążą, brak okresu?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Z moim partnerem kilka razy ocieraliśmy się o siebie, a w dniu 4.08 -7.08 ( NIE PAMIĘTAM KTÓRY TO BYŁ DZIEŃ ) partner zaspokajał mnie ręką i przy tym wchodził i wychodził.. Wyszedł przed wytryskiem, i dokończył szybko ręką. Ale dużo naczytałam się w internecie na temat preejakulatu i panikuję. 15.07 zaczęła mi się miesiączka, trwała chyba ok 7dni. Mam miesiączki nieregularne, więc nie wiem czy jeszcze dostanę okres czy zaszłam w ciążę.Czasami okres mam na początku miesiąca, a czasami w połowie, bądz na koniec. Strasznie się boję.. Piersi bolą mnie już ok kilku dni, nie wiem czy nawet już nie przez tydzień. Dzisiaj trochę piekła mnie pochwa i sprawdzając śluz zobaczyłam, że jest przezroczysty i miał kilka małych grudek.

Gość gość
tak trudno kupić test w aptece

Gość gość
Za każdym razem używać trzeba prezerwatywy ,tak jak napisałaś wiesz że od preejakulatu można w dni płodne zajść w ciąże..a ty nawet nie wiesz kiedy masz dni płodne Więc w twoim przypadku prezerwatywa obowiązkowa pamiętaj bo następnym razem może być ciążą..

Gość gość
okres powinnaś dostać maksymalnie do 20.08 ...później zrób test ciążowy

Gość gość
Akurat skonczyly nam sie prezerwatywy.. A chec pozostala.. Zaluje i to bardzo.. Dlaczego akurat do 20.08 max?